Ob zmagi proti Krki Tigrice na prvem mestu

Rokometašice Krima Mercatorja so znova odigrale dve tekmi v dveh dneh. Po Zagorju (37:16), je tokrat padla novomeška Krka. Tigrice so danes v Stožicah igrale kot gostujoča zasedba in tekmo dobile z rezultatom 21:32. Z dvanajsto zmago so na lestvici skočile na prvo mesto.
ŽRK Krka : Krim Mercator 21:32 (12:18)
torek, 9. februar, ob 19.30, Arena Stožice – brez gledalcev
Sodnika: Dušan Deržek, Silvo Košir - Delegat: Boris Sintič
ŽRK Krka: Kuralt 5 obramb, Džambo; Peterlin 4, Jarc, Kramar, Abina A. 5 (1), Novak 4 (2), Kralj, Kisovec, Mandelj 1 (1), Bukvič, Čopi, Rudman 4, Borsan, Uhan 2, Vostić 1 (1).
Krim Mercator: Gjerek, Risović 9 obramb; Jurič 6, Polak, Sercien Ugolin 2, Abina E. 2, Pletikosić 4 (2), van Kreij 3, Cerovak 1, Klemenčič 3 (1), Konatar 5, Ljepoja 2, Gomilar Zickero 2, Svetik 2 (1).
7-metrovke: Krka 7 (5), Krim Mercator 4 (4)
Izključitve: Krka 6 minut, Krim Mercator 8 minut

Tigrice nadaljujejo serijo odličnih predstav na evropskih in domačih tleh. Po preglavicah zaradi obveznh karanten, so ljubljanske rokometašice znova ujele tekmovalni ritem in delujejo odlično.

Po veličastni zmagi proti ruskemu Rostovu, so v ponedeljek in torek potrdile primat na domačih parketih. Na tekmi proti Krki se je znova izkazala Manca Jurič in dvanajstici proti Zagorju dodala še osem zadetkov proti novomeščankam.

Razpored tekem Krima Mercatorja najdeš TUKAJ, lestvice vseh tekmovanj pa TUKAJ.