Novice

Krimovci

Brane Nose: To ni le navijanje, to je način življenja

Brane Nose, navijač in predsednik organizirane navijaške skupine Krimovci, je s klubom povezan že od leta 1988, ko so rokometašice igrale še na asfaltni podlagi. V vsem tem času se njegova vloga ni spremenila. Sam pravi, da podpiranje tigric ne pomeni zgolj navijanja na tekmah, temveč predstavlja način življenja. Krimovci se namreč pred vsakim obračunom dogovorijo, koliko in kdaj se bodo zbrali v Stožicah ali se bodo odpravili na gostovanje. Po tekmi pa tako kot rokometašice tudi sami naredijo analizo svojega dela.

Preberi več »
Liga prvakinj

FOTO: Krim Mercator : CSKA

Že v pretekli sezoni Delo EHF Lige prvakinj so ruske tekmice ustrezale Krimu in letos ni nič drugače. Na tekmi 7. kroga v Moskvi so Ljubljančanke vknjižile točko, teden dni kasneje na domači tekmi pa pred Krimovci nadigrale CSKA.

Preberi več »
Liga prvakinj

Velika zmaga proti Rusinjam

Že v pretekli sezoni Delo EHF Lige prvakinj so ruske tekmice ustrezale Krimu in letos ni nič drugače. Na tekmi 7. kroga v Moskvi so Ljubljančanke vknjižile točko, teden dni kasneje na domači tekmi pa pred Krimovci nadigrale CSKA. Prvo domačo zmago so si priigrale z izidom 24:21 (11:10). Najbolj razpoložena je bila Katarina Krpež-Šlezak, ki je zadela sedemkrat in bila proglašena za najboljšo igralko tekme. V vratih je bila znova izjemna Barbara Arenhart.

Preberi več »
Liga prvakinj

Po novi točki proti motiviranim Rusinjam

Rokometašice Krima Mercatorja v soboto, 20. novembra, čaka še druga tekma proti moskovskem CSKA-ju v tednu dni. Obračun osmega kroga Dela EHF Lige prvakinj se bo v Areni Stožice začel ob 16.00. Uro in pol pred začetkom bo možno opraviti brezplačen test (pogoj PCT). Prenos tekme bo na Arena Sport 1.

Preberi več »
Liga prvakinj

FOTO: CSKA : Krim Mercator

Rokometašice Krima Mercatorja so si na gostovanju pri ruskem CSKA-ju priborile pomembno točko. Že v soboto, 20. novembra, prihaja priložnost, da si tigrice pred domačimi navijači priigrajo še zmago. Vstopnice so že na voljo na mojekarte.si.

Preberi več »
Liga prvakinj

Na povratni tekmi po poln izkupiček točk

Gostovanje v Moskvi je rokometašicam Krima Mercatorja prineslo tretjo točko v sezoni 2021/22 in samozavest pred povratnim obračunom proti Rusinjam. Tekma 8. kroga Delo EHF Lige prvakinj v Stožicah bo že to soboto, 20. novembra, s pričetkom ob 16. uri. Vstopnice so na voljo na mojekarte.si.

Preberi več »
Liga prvakinj

Velika točka Krimovk v Moskvi

Ekipa Krima Mercatorja se je tretjič v tem koledarskem letu in prvič v Delo EHF Ligi prvakinj v sezoni 2021/22 pomerila z zasedbo moskovskega CSKA-ja. Ljubljančanke so po polovici evropske tekme vodile z golom prednosti (12:11), v drugem delu pa razlike niso uspele povečati. Tekma se je končala z neodločenim rezultatom (21:21), za katerega je bila v roza dresu najbolj zaslužna Barbara Elisabeth Arenhart s 15 obrambami. S sedmimi zadetki je bila znova razpoložena Tjaša Stanko.

Preberi več »
Liga prvakinj

Ponoviti prvi polčas proti Vipersu

Rokometašice Krima Mercatorja v nedeljo, 14. novembra, čaka nova evropska preizkušnja. Ob 14.00 po našem času se bodo v okviru sedmega kroga EHF Lige prvakinj pomerile proti ruskemu CSKA-ju. Prenos tekme iz Moskve bo na Arena Sport 1.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Krimovke po seriji tekem zanesljive tudi proti Velenju

Rokometašice Krima Mercatorja so dobile tudi tretjo tekmo v tednu dni. Krajši evropski premor so zaključile z zmago proti Velenju. Za 51:22 sta največ zadetkov dosegli Tjaša Stanko in Katarina Krpež Šlezak , ki je bila uspešna . Tigrice do konca leta čakata še gostovanje pri Zagorju in zaostala tekma proti Litiji.

Preberi več »

V nedeljo proti ekipi Ane Gros

Rokometašice Krima Mercatorja v nedeljo, 14. novembra, čaka nova evropska preizkušnja. Ob 14.00 se bodo v okviru sedmega kroga EHF Lige prvakinj pomerile proti ruskemu CSKA-ju. Prenos tekme iz Moskve bo mogoče spremljati na Arena Sport 1.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Tigrice v Izoli brez težav do nove zmage

Rokometašice Krima Mercatorja nadaljujejo z zanesljivimi igrami v domačem prvenstvu. Proti Izoli so slavile novo visoko zmago – 39:15. V roza dresu sta tokrat zaigrali tudi mladinski rokometašici – Milena Andonova in Kaja Škrlep.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Tigrice na derbiju vodilnih do šeste zmage

Rokometašice Krima Mercatorja tudi po derbiju vodilnih zasedb domače lige ostajajo edina ekipa s polnim izkupičkom. Proti ajdovskemu Mlinotestu so se krimovke veselile šeste zmage, za 38:26 sta po sedem zadetkov dosegli Tjaša Stanko in Katarina Krpež Šlezak.

Preberi več »
Liga prvakinj

FOTO: Krim Mercator : Vipers

Rokometašice Krima Mercatorja so bile v prvem polčasu tekme proti norveškemu Vipersu izrazito boljše nasprotnice. A zmaga v 6. krogu Delo EHF Lige prvakinj je kljub temu pristala v naročju skandinavski zasedbe (26:27).

Preberi več »
Liga prvakinj

V prvem polčasu nadigrale tekmice, na koncu za gol prekratke

Da v Delo EHF Ligi prvakinj naslov najboljših ne pomeni vedno tudi, da je tista ekipa favorit, so drevi pokazale rokometašice Krima Mercatorja, ki se niso ustrašile branilk naslova. Še več, v prvem polčasu so jih povsem nadigrale (16:10). Devet golov prednosti žal ni bilo dovolj. Strelski mrk v drugem delu je naredil svoje in ljubljanske rokometašice so bile po 60. minutah zgolj za zadetek oddaljene od nove točke v sezoni. V dresu Krima sta bili najučinkovitejši Tjaša Stanko s šestimi in Andrea Lekić s štirimi zadetki.

Preberi več »
Liga prvakinj

Nad prvakinje z odločno igro v napadu

V soboto, 30. oktobra, ob 18. uri, rokometašice Krima Mercatorja v Stožicah gostijo aktualne prvakinje Delo EHF Lige prvakinj. V 6. krogu v goste prihajajo rokometašice Vipersa iz Kristiansanda. Vstopnice za tekmo so na voljo na mojekarte.si.

Preberi več »