Novice

Pogovor s štabom

Dobra energija vedno pripomore k rezultatom

Anže Dolničar je velik ljubitelj športa, ki je vedno imel težave z manjšimi poškodbami, kar je botrovalo k temu, da se je odločil za študij fizioterapije. Skupaj z Aldinom tvorita zdravstveno ekipo najboljšega ženskega rokometnega kolektiva v Sloveniji, za katerega pravi, da je vedno prisotna dobra energija, kar po njegovem pripelje do dobrih rezultatov. Njegove sanje so povezane s športom – tesno povezovati le tega in fizioterapijo. 

Preberi več »
Tekme

Krimovke pred nadaljevanjem sezone v Podgorico

Rokometašice Krima Mercatorja bodo premor pred osmino finala Delo EHF Lige prvakinj izkoristile za priprave v Podgorici. V sklopu štiridnevnih priprav bodo v soboto, 27. februarja, ob 13. uri, odigrale tudi prijateljsko tekmo proti ŽRK Budučnost.

Preberi več »
Junior

Nika Ocepek: “Najbolj se veselim tekem, da lahko pokažemo, kaj smo se naučile na treningu.”

Nadobudna srednja zunanja igralka, katere vzor je norveška superzvezdnica Stine Oftendal pravi, da je za uspeh v športu potreben dober ekipni duh ter medsebojna povezanost. Večkrat nagrajena državna prvakinja je v svoji karieri že nemalokrat dokazala, da gre za igralko, ki ji ekipnih in individualnih veščin ne manjka, z odličnimi predstavami je v preteklosti že navduševala tudi v dresu mlajših reprezentanc.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Tigrice tudi na povratni tekmi boljše od Ptuja

Rokometašice Krima Mercatorja so tudi na povratni tekmi do zmage proti Ptujčankam prišle brez težav. Že uvodna razlika 8:0 je bila pokazatelj razlike moči obeh ekip, Tigrice so 15. zmago v domačem prvenstvu osvojile ob rezultatu 49:15.

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimova dekleta v osmini finala proti ruskemu CSKA-ju

RK Krim Mercator se bo v osmini finala Delo EHF Lige Prvakinj pomeril z novoustanovljenim ruskim klubom CSKA-jem. Tekmi bosta na sporedu v soboto, 6. marca, ob 16. uri v Ljubljani, in povratna v soboto, 13. marca, ob 16. uri v Moskvi, obe z neposrednim prenosom na Arena Sport.

Preberi več »
Junior

Krimov podmladek znova stopa v dvorane

Z izboljšanjem razmer smo dočakali pomembno in težko pričakovano novico. Po več mesecih treniranja na daljavo, lahko v športne dvorane znova povabimo vse naše mlade rokometašice. Skladno z ukrepi bodo mladinke v nekaj tednih znova lahko tudi zaigrale proti svojim sovrstnicam.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Tigrice nadaljujejo domači zmagoviti niz

Za rokometašicami Krima Mercatorja je novo gostovanje v domačem prvenstvu. S Ptuja se vračajo z novo zmago (46:23), kmalu pa jih čaka nova dolga pot – zavile bodo v Velenje, kjer jih v četrtek tekma čaka ob 19.30.

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimovke sedme v skupini, v osmini finala proti CSKA-ju

Zadnjo tekmo prvega dela Delo EHF Lige prvakinj so rokometašice Krima Mercatorja znova odigrale v Tivoliju, tokrat proti norveškemu Vipers Kristiansandu, ki je bil v Ljubljani zavoljo epidemioloških razmer v njihovi domovini formalno v vlogi gostitelja. Vipers je v zadnji tekmi rednega dela Lige prvakinj, katere rezultat ni mogel spremeniti Krimovega izhodišča na lestvici, zmagal s 37:30. V modrem dresu je bila daleč najbolj razpoležena organizatorka igre Matea Pletikosić, ki je zbrala kar 11 zadetkov. Elitno klubsko tekmovanje na stari celini se nadaljuje prvi konec tedna v marcu, ko se bodo krimovke v osmini finala najprej doma in potem v gosteh pomerile z rokometašicami moskovskega CSKA-ja. 

Preberi več »