Novice

Liga prvakinj

Krimovke iz Francije brez točk

Rokometašice Krima Mercatorja po težkem obdobju zaradi predpisane karantene na drugem gostovanju v Delo EHF Ligi prvakinj niso osvojile točk. Tekmice iz Francije so bile doma v 4. krogu elitnega evropskega tekmovanja boljše s 33:27(19:11). Pri Metzu je bila z osmimi goli najbolj učinkovita Slovenka Tjaša Stanko, za Tigrice sta jih po šest dosegli Matea Pletikosić in Oceane Sercien Ugolin.

Preberi več »
Ekipa

💬 Klepet s Tigricami: Nina Žabjek

Kapetanka ekipe Nina Žabjek rada potuje in spoznava nove kraje, z rokometom se je prvič srečala v osnovni šoli, najraje pa ima morske jedi. Preberite zabaven klepet z Nino, če vas zanima tudi, katera je njena prva asociacija ob omembi RK Krim Mercator ali kaj za sprostitev najraje počne ob večerih. 

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimovke po točke v Francijo

Rokometašice RK Krim Mercator v soboto, ob 16. uri čaka drugo evropsko gostovanje v Delo EHF Ligi prvakinj. Po Rusiji se Ljubljančanke odpravljajo v Francijo. Tokratni tekmec bodo rokometašice Metza. Dvoboj si boste lahko ogledali na Arena Sport ali preko spleta na EHF TV.

Preberi več »
Liga prvakinj

Pred Krimovkami drugo evropsko gostovanje

Pred rokometašicami Krima Mercatorja je drugo evropsko potovanje te sezone. Zaradi vseh peripetij na poti iz ruskega Rostova, bodo tokrat na vzhod Francije odpotovale z avtobusom. Tekma proti Metzu se bo v soboto, 10. oktobra, začela ob 16. uri. Prenos tekme si boste lahko ogledali na TV Arena Sport 1.

Preberi več »
Mlajše selekcije

Na delu prvič tudi starejše deklice

Virus povzroča preglavice tudi v tekmovanju mladih, ta konec tedna smo tako zaman čakali na tekme mladink in kadetinj. Na delu pa smo vendarle videli drugo kadetsko ekipo, starejše ter mlajše deklice.

Preberi več »

Rožnate Krimovke v boj proti raku dojk

Rokometašice RK Krim Mercator, ki že 26. sezono zapored sodelujejo v elitni evropski Delo EHF Ligi prvakinj, s stalnim sodelovanjem v mnogih dobrodelnih akcijah dokazujejo, da so v zavidanja vredni zgodovini postale mnogo več kot le eden od športnih kolektivov.

Preberi več »