Novice

Državno prvenstvo

Tigrice tudi na povratni tekmi boljše od Ptuja

Rokometašice Krima Mercatorja so tudi na povratni tekmi do zmage proti Ptujčankam prišle brez težav. Že uvodna razlika 8:0 je bila pokazatelj razlike moči obeh ekip, Tigrice so 15. zmago v domačem prvenstvu osvojile ob rezultatu 49:15.

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimova dekleta v osmini finala proti ruskemu CSKA-ju

RK Krim Mercator se bo v osmini finala Delo EHF Lige Prvakinj pomeril z novoustanovljenim ruskim klubom CSKA-jem. Tekmi bosta na sporedu v soboto, 6. marca, ob 16. uri v Ljubljani, in povratna v soboto, 13. marca, ob 16. uri v Moskvi, obe z neposrednim prenosom na Arena Sport.

Preberi več »
Junior

Krimov podmladek znova stopa v dvorane

Z izboljšanjem razmer smo dočakali pomembno in težko pričakovano novico. Po več mesecih treniranja na daljavo, lahko v športne dvorane znova povabimo vse naše mlade rokometašice. Skladno z ukrepi bodo mladinke v nekaj tednih znova lahko tudi zaigrale proti svojim sovrstnicam.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Tigrice nadaljujejo domači zmagoviti niz

Za rokometašicami Krima Mercatorja je novo gostovanje v domačem prvenstvu. S Ptuja se vračajo z novo zmago (46:23), kmalu pa jih čaka nova dolga pot – zavile bodo v Velenje, kjer jih v četrtek tekma čaka ob 19.30.

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimovke sedme v skupini, v osmini finala proti CSKA-ju

Zadnjo tekmo prvega dela Delo EHF Lige prvakinj so rokometašice Krima Mercatorja znova odigrale v Tivoliju, tokrat proti norveškemu Vipers Kristiansandu, ki je bil v Ljubljani zavoljo epidemioloških razmer v njihovi domovini formalno v vlogi gostitelja. Vipers je v zadnji tekmi rednega dela Lige prvakinj, katere rezultat ni mogel spremeniti Krimovega izhodišča na lestvici, zmagal s 37:30. V modrem dresu je bila daleč najbolj razpoležena organizatorka igre Matea Pletikosić, ki je zbrala kar 11 zadetkov. Elitno klubsko tekmovanje na stari celini se nadaljuje prvi konec tedna v marcu, ko se bodo krimovke v osmini finala najprej doma in potem v gosteh pomerile z rokometašicami moskovskega CSKA-ja. 

Preberi več »
Liga prvakinj

Samozavestno po novo zmago v Tivoli

Rokometašice Krima Mercatorja v 14. kolu DELO EHF Lige prvakinj čaka tekma proti norveškem Vipersu. Po usklajevanju glede lokacije – tekmice imajo zaradi okužb s koronavirusom iz preteklih mesecev na urniku kar nekaj zaostalih tekem – se bosta ekipi pomerili v ljubljanskem Tivoliju, ki je pretekli konec tedna Krimovkam prinesel drugo domačo zmago v sezoni. Tekma bo na sporedu v soboto, 13. februarja, ob 18. uri.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Ob zmagi proti Krki Tigrice na prvem mestu

Rokometašice Krima Mercatorja so znova odigrale dve tekmi v dveh dneh. Po Zagorju (37:16), je tokrat padla novomeška Krka. Tigrice so danes v Stožicah igrale kot gostujoča zasedba in tekmo dobile z rezultatom 21:32. Z dvanajsto zmago so na lestvici skočile na prvo mesto.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Krimovke uspešne tudi na povratni tekmi proti Zagorju

Rokometašice Krima Mercatorja so teden začele na gostovanju pri Zagorju, povratni tekmo proti zasavski zasedbi, ki trenutno zaseda visoko četrto mesto, so odigrale z odliko. Tekmo so dobile z rezultatom 16:37. Naslednja tekma prihaja že jutri, domača tekma proti Krki bo na sporedu ob 19.30.

Preberi več »