Novice

Liga prvakinj

Krimovke znova na igrišče

Po desetdnevni karanteni, odrejeni zaradi dejstva, da je bila ena oseba iz delegacije slovenskih rokometnih prvakinj ob vračanju z gostovanja v Rusiji okužena z virusom Covid-19, rokometašice Krima Mercatorja nadaljujejo treninge in priprave na tekmice v naslednjih tednih.

Preberi več »

Mercator Tigricam pripravil vitaminsko presenečenje

Rokometašice Krima Mercatorja prestajajo deset dnevno karanteno. Ker prihajajo hladnejši dnevi in bodo tudi športnice potrebovale vitamine, so jih pri Mercatorju presenetili z vrečo presenečenja. Kaj se skriva v njej sta prvi preverili Samara da Silva Vieira in Manca Jurič.

Preberi več »
Ekipa

Izjava za javnost: Krim Mercator v karanteni

Žal je dvoboj med Ljubljančankami in rokometašicami iz Rostov-Dona poleg veselja ob osvojeni točki prinesel tudi skrb v teh že tako večini nič kaj prijaznih časih – na poti v domovino se je na testiranju na letališču v Frankfurtu namreč izkazalo, da je bila ena oseba v Krimovi delegaciji pozitivna na Covid-19.

Preberi več »
Liga prvakinj

Zadetek Maje Svetik za točko proti Rostovu

Rokomet je igra čustev! Hitra, eksplozivna igra velikokrat poskrbi za vrtiljak čustev, ki včasih vzame, včasih pač da. Tigrice so proti ruskemu Rostov-Donu, kandidatu za končno evropsko zmago, igrale odlično. Poljub sreče pa je v zadnjih sekundah prinesla Maja Svetik z zadetkom prek 30 metrov. Čestitke dekleta!

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimovke po tekmi polni preobratov do velike točke

Rokometašice Krima Mercatorja so odigrale drugo tekmo nove sezone Delo EHF Lige prvakinj. Prvo gostovanje jih je pripeljejo v ruski Rostov, kjer so odlično odigrale prvi polčas (14:12) in napadale do konca tekme. Z metom prek 30 metrov je pomembno točko Krimovkam priborila Maja Svetik (23:23).

Preberi več »