Novice

Dobra priprava pred sezono lahko zmanjša možnost poškodb

Kondicijska priprava športnika je nadvse pomembna, saj le dobro pripravljen tekmovalec lahko daje svoj maksimum. Tega se zavedajo tudi v RK Krim, zato za pripravo tigric skrbi Rok Svetko, ki tudi sam redno vzdržuje svojo kondicijo in priporoča, da si vsak vzame eno uro na dan in naredi nekaj zase. Pogoji za delo v klubu so dobri, rokometašice z izjemo tekaških intervalov vse z veseljem opravijo, priznava.

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimovka v vrhu evropskega ženskega rokometa

Budimpešta je zadnji konec tedna v maju gostila najboljše evropske rokometne ekipe, ni bilo pa to edino dogajanje v madžarski prestolnici. Priznanje za dobro delo in razvoj ženskega rokometa je prejela tudi športna direktorica kluba, Deja Ivanović, ki je bila ponovno izvoljena za dve mednarodni funkciji. 

Preberi več »
Državno prvenstvo

Krimovke osvojile peti zaporedni naslov državnih prvakinj

Rokometašice Krima Mercatorja so osvojile že 26. naslov državnih prvakinj. Pred tem so bile v vrhu med leti 1995 in 2015. V šestem krogu končnice so bile s 37:13 (19:7) boljše od tekmic iz Novega mesta. Najbolj razigrana krimovka je bila Manca Jurič, ki je dosegla kar 14 zadetkov.

Preberi več »
Junior

Kadetinje že začenjajo finalni del

Za mlajšimi selekcijami Krima Mercatorja je nov pester teden. Že med tednom smo spremljali dve tekmi, v soboto in nedeljo pa so bile na sporedu štiri, ponovno je prestavljena tekma starejših deklic B proti Krki. V prihajajočem tednu kadetsko ekipo Ljubljane čaka prva tekma sklepnega, finalnega dela sezone.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Krimovke do četrte zmage v končnici

Rokometašice Krima Mercatorja so na četrti tekmi končnice državnega prvenstva uspešno gostovale v Žalcu. Prva povratna tekma med najboljšo četverico domačih ekip se je končala z rezultatom 39:26.

Preberi več »
Državno prvenstvo

Krimovke so potrdile 26. naslov državnih prvakinj

Po zmagi na gostovanju pri novomeški Krki (35:19), so rokometašice Krima Mercatorja tri tekme pred koncem državnega prvenstva že potrdile 26. lovoriko v tem tekmovanju. Tokratna nasprotnika se bosta v drugo srečala prav na zadnji tekmi, ko bodo tigrice prejele pokal in medalje za prvo mesto, Krkašicam pa bodo pripadle bronaste nagrade.

Preberi več »