Novice

Liga prvakinj

Tigrice z odličnim drugim polčasom do prve zmage

Rokometašice Krima Mercatorja so v 5. krogu Delo EHF Lige prvakinj premagale nemški Bietigheim z 28:26 (12:16). Pri domačih so bile najbolj razpoložene Samara Da Silva Vieira, ki je večino zadetkov dosegla v prvem polčasu (skupaj 5), Oceane Sercien Ugolin s 7, Matea Pletikosić jih je dodala 5, Valentina Klemenčič pa 4.

Preberi več »
Liga prvakinj

Krimovke v lovu za prvo zmago

Rokometašice Krima Mercatorja bodo v soboto, ob 16. uri, v Areni Stožice odigrale drugo domačo tekmo v Delo EHF Ligi prvakinj. Kljub temu, da so se Tigrice veselile podpore s tribun in je imel klub pozitivno mnenje NIJZ, bodo v skladu s trenutnim stanjem in aktualno epidemiološko sliko v državi tribune ponovno samevale. Vseeno pa si boste dvoboj slovenskega in nemškega predstavnika v elitni ženski rokometni ligi lahko ogledali v neposrednem TV-prenosu na Arena Sport 1.

Preberi več »
Junior

Pia Cvijič: Moj rokometni idol je Jure Dolenec

V ekipi starejših deklic, kjer se je kalilo nemalo članskih igralk, svojo minutažo nabira tudi leva zunanja s številko 46, Pia Cvijič. Zanjo bi lahko rekli, da ji je bil rokomet položen v zibelko, ne glede na to, pa so za odličnimi igrami trdo delo, odrekanje in jasno začrtani cilji – osvojitev državnega prvenstva in vpoklic v reprezentanco.

Preberi več »
Mlajše selekcije

SDA Ljubljana v enem vikendu do dveh zmag

Med preteklim podaljšanim koncem tedna bi mlajše selekcije Krima Mercatorja morale odigrati sedem srečanj, a sta dva odpadla. Pri mlajših deklicah se rezultat ne beleži, preostale tekme pa so se končale v korist naših rokometašic. Čestitke!

Preberi več »