V nedeljo pomembna generalka pred zadnjima zahtevnima evropskima obračunoma

Rokometašice Krima Mercatorja še trije dnevi ločijo do nove domače evropske preizkušnje. V nedeljo, 22. januarja, ob 14.00 v hram slovenskega športa prihaja češki Banik Most. Kljub temu da gre za zadnjo ekipo skupine A, ki v tej sezoni še ni osvojila točke, pa je ne gre podcenjevati! Tigrice bi novo zmago krvavo potrebovale, prav tako pa tudi podporo vseh ljubiteljev rokometa. Zato napolnimo Halo Tivoli!
EHF LIGA PRVAKINJ
Hala Tivoli
Krim Mercator
14.00
Banik Most (ČEŠ)
Nedelja, 22. januar 2023

Navijači, svoje vstopnice si lahko zagotovite TUKAJ, ali pa preizkusite srečo v naši nagradni igri in morda ravno vi osvojite brezplačen ogled novega evropskega spektakla!

Varovanke Adriana Struzika v svoji drugi sezoni med evropsko rokometno elito še niso okusile slasti zmage. Premoč so morale priznati prav vsem tekmicam, tudi Krimovkam. Na septembrskem srečanju v Rocknet Areni v češkem Chomutovu so bile tigrice boljše s končnim rezultatom 42:29. Izjemna ekipna predstava jih je popeljala do najvišjega števila golov na eni tekmi najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja v zgodovini ljubljanskega kluba.

Dragan Adžić, trener RK Krim Mercator: »Na Madžarskem smo dobili najpomembnejšo lekcijo te sezone, a prepričan sem, da nam bo le-ta pomagala. Zavedati se moramo, kako smo en drugemu pomembni. Če bomo ostali povezani, verjamem, da lahko dosežemo naš prvi cilj – uvrstitev v osmino finala EHF Lige prvakinj. Zdaj nas najprej čaka srečanje s češkim Banikom, ki ga moramo kljub vsemu spoštovati. Tako kot vse ostale ekipe. Pripravili smo se najbolje, kar lahko, saj po nedeljski tekmi sledita še obračuna z Vipersom Kristiansandom in CSM Bucuresti.«

Jovanka Radičević, rokometašica RK Krim Mercator: »Po porazu proti Ferencvárosu nas čaka nova zahtevna preizkušnja. Želimo si popraviti vtis in prikazati boljšo igro v obrambi. Ta bo ključna. Ob tem se zavedamo, da se ekipa Banika Mosta ne bo predala. Kljub temu da je v tej sezoni še brez točk, to ne pomeni nič. Vse bo odvisno od nas. To bo pomembna generalka za zadnja dva obračuna skupinskega dela proti Vipersu Kristiansandu in CSM Bucuresti.«

Tekma se bo v nedeljo začela ob 14. uri. Vabljeni vsi! Tudi družine. Za vaše najmlajše člane namreč pripravljamo posebno animacijo, po zadnjem zvoku sirene pa se bodo lahko s Krimovkami srečali še od blizu.