Nagradna igra | Krim Mercator : Banik Most

Rokometašice Krima Mercatorja v nedeljo (22. 1. ob 14. uri v Hali Tivoli) čaka obračun s češkim Banikom. Z nekaj sreče lahko do vstopnic za tekmo (ali drugih nagrad) pridete v nagradni igri, kjer morate v spodnjem obrazcu zgolj pravilno označiti pravilen odgovor na preprosto vprašanje: Katero tekmo v tej sezoni Lige prvakinj bodo v nedeljo Krimovke odigrale proti češkemu Baniku?

Med vsemi, ki boste označili pravilen odgovor na zastavljeno vprašanje v spodnjem obrazcu, bomo izžrebali 10 nagrajencev, ki bodo prejeli po 2 vstopnici za tekmo, ter 10 nagrajencev, ki prejmejo po eno Krimovo majico. Nagrade bo mogoče prevzeti na dan tekme, in sicer na blagajni Hale Tivoli, v nedeljo, 22. 1., med 12.30 in 14. uro.

Časa za sodelovanje v nagradni igri imate do petka, 20. 1. 2023, do 23.59 ure.Nagradna igra je končana. Možnost sodelovanje ste imeli do petka (20.1.2023 do 23:59).

Izžrebani nagrajenci

Med vsemi, ki so v nagradnem obrazcu označili pravilen odgovor (12. tekmo) na nagradno vprašanje, je bilo naključno izžrebanih 10 nagrajencev, ki prejmejo po 2 vstopnici za tekmo Krim Mercator – Banik (nedelja, 22.1.2023, ob 14. uri, Hala Tivoli – Ljubljana), ter 10 nagrajencev, ki prejmejo po eno Krimovo majico.

Nagrade bo mogoče prevzeti izključno na dan tekme, in sicer na blagajni Hale Tivoli med 12.30 in 14. uro. Nagrajenci bodo obveščeni tudi preko e-naslova, ki so ga zapisali v nagradnem obrazcu.

10 nagrajencev (2 vstopnici za tekmo Krim Mercator – Banik Most):
Mary Dovč, Romana Bele Cehner, Mateja Poljšak, Srečko Polanec, Andreja Neubauer, Peter Florjan, Nika Vrhovšek, Jože Svoljšak, Amor Ternovšek, Nadja Romšek.

10 nagrajencev (Krimova majica):
Sara Ivanc, Igor Mihelič, Maša Dolenc, Ana Klopčič, Grega Knific, Špela Nose, Slavko Kolar, Špela Osrajnik, Zoran Jorgić, Nina Falež.