V nedeljo navijamo za dež in Krim Mercator!

Rokometašice Krima Mercatorja se bodo v nedeljo, 22. januarja, ob 14.00 v Hali Tivoli podale v boj za zelo pomembni evropski točki. Še pred prvim zvokom sirene  pa morajo opraviti nekaj medijskih obveznosti. Nina Žabjek je bila v torek gostja na Radiu Ekspres, pogovarjala se je z voditeljem Tomažem Okornom.

Beseda je tekla predvsem o nedeljskem obračunu, ko Krimovke čaka predzadnji domači obračun v skupinskem delu najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. »Za nas je vsaka naslednja tekma zelo pomembna, saj točke nujno potrebujemo, če se želimo uvrstiti v play-off tekmovanja. Verjamem, da nam bo v nedeljo uspelo!« je bila prepričana Nina Žabjek.

V tekmo bomo vstopile s hladno glavo in vročim srcem!

»Za vsako tekmo se pripravimo enako,« je povedala 24-letna srednja zunanja igralka in dodala: »Res je, da so Čehinje na lestvici za nami, a se na to ne oziramo!« Pogosto pa se tigrice ozrejo proti tribunam, ki so iz srečanja v srečanje bolj polne. Naj bo tako tudi tokrat! »Vse ljubitelje rokometa bi lepo povabila v Halo Tivoli. Na zadnji tekmi je bilo vzdušje odlično. Upam, da bo v nedeljo slabo vreme, v hramu slovenskega športa pa zaradi tega veliko navijačev!«

Prisluhni pogovoru s Tomažem Okornom iz oddaje Ekspres med delom:

 

Vstopnice za nov evropski rokometni spektakel so že v prodaji, zagotovite pa si jih s klikom TUKAJ.