V nedeljo v boj za zlata vredni točki

Rokometašice Krima Mercatorja v nedeljo, 22. januarja, čaka nov zrelostni preizkus! Lov na pomemben par točk v boju za napredovanje v nadaljevanje EHF Lige prvakinj bodo tigrice v domači Hali Tivoli začele ob 14.00, nasproti pa jim bo tokrat stal češki Banik Most, ki v tej sezoni še ni okusil slasti zmage. Krimovke si krizo tekmic želijo še poglobiti, a potrebovale bodo pomoč navijačev!
EHF LIGA PRVAKINJ
Hala Tivoli
Krim Mercator
14.00
Banik Most (ČEŠ)
Nedelja, 22. januar 2023

Valentina Klemenčič: »Proti Baniku Mostu se bomo borile ne glede na vse.«

Prvi medsebojni obračun med nedeljskima tekmecema se je končal v korist varovank Dragana Adžića. Takrat so z izjemno ekipno predstavo – med strelke se je vpisalo kar dvanajst rokometašic – povsem nadigrale Čehinje (42:29) in postavile tudi nov klubski rekord v številu doseženih zadetkov na eni tekmi najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja.

Se lahko nekaj podobnega ponovi tudi v domači Hali Tivoli?

Nič ni nemogoče! A potrebna bo glasna podpora s tribun, na katero tigrice računajo in katere si tigrice zaslužijo. V tej sezoni so že dokazale, da so kos rezultatskemu pritisku in naj bo tako tudi v končnici skupinskega dela EHF Lige prvakinj. Še tri tekme, še tri priložnosti za napredovanje med najboljšo šesterico skupine A, ki si bo zagotovila svoje mesto v nadaljevanju evropskega tekmovanja.

Napolnimo Halo Tivoli in pomagajmo Krimovkam do zlata vrednih točk! V nedeljo, 22. januarja, ob 14.00. Vstopnice so na voljo na TUKAJ.