Na sporedu derbi vodilnih ekip domačega prvenstva

Pred rokometašicami Krima Mercatorja je trenutno najtežji izziv v domačem prvenstvu. Gostovale bodo pri ajdovskemu Mlinotestu, kjer doslej še ne poznajo poraza - edino točko so oddali proti Zagorju. Dvoboj bo v ponedeljek, 1. februarja, na sporedu ob 20.00. Ogledate si ga lahko na Sportklub 1 in v spletnem prenosu na Facebooku.
DRŽAVNO PRVENSTVO
ŠD POLICE
Mlinotest Ajdovščina
20.00
Krim Mercator
Ponedeljek, 1. februar 2021

Ajdovske rokometašice so doslej odigrale 11 dvobojev – dva več od krimovk – in imajo tri točke prednosti. Prva strelka primorske zasedbe je Dominika Mrmolja, ki je zaigrala na vseh tekmah in dosegla 57 zadetkov.

V koronski sezoni so se vodilni povezali s Sportklubom, ki tako na svojih kanalih ponuja najzanimivejše tekme. Derbi vodilnih ekip je zagotovo vrhunec te sezone, tekmo si boste zato lahko ogledali na Sportklub 1.

Razpored tekem Krima Mercatorja najdeš TUKAJ, lestvice vseh tekmovanj pa TUKAJ.

Po evropskem premoru znova na delu tudi v Delo EHF Ligi prvakinj

Po evropskem premoru se bo konec tedna nadaljevala tudi Delo EHF Liga prvakinj. Krimovke v evropskem tekmovanju še vedno lovijo točke, ki jim lahko prinesejo nadaljevanje najmočnejšega evropskega tekmovanja. V soboto bo v Stožicah gostoval ruski Rostov-Don (16.00).