V nedeljo vsi v Stožice! Pri nas bo pestro!

Uspehi Krimovk na tribune privabijo vse več navijačev in ljubiteljev rokometa. Verjamemo, da bo tako tudi v nedeljo, 1. maja, ko tigrice v Stožicah čaka najpomembnejša domača tekma v tej sezoni EHF Lige prvakinj. Gre za uvrstitev med najboljšo četverico stare celine!
EHF LIGA PRVAKINJ
Center Stožice
Krim Mercator
14.00
Vipers (NOR)
Nedelja, 1.5.2022

Dogajanje se bo pred stožiško dvorano začelo že dve uri pred tekmo. Najmlajše skupine krimove družine se bodo od 12.00 merile v mini rokometu, navijači pa si boste lahko na stojnici Stadionshop-a zagotovili klubske artikle. Na praznični dan boste svoje rokometno znanje lahko pokazali z zadevanjem gola skozi označeno odprtino ter uživali ob ritmih glasbe. Svojo srečo boste lahko preizkusili na kolesu sreče ter si priigrali nagrado enega naših zvestih sponzorjev. Poskrbeli pa bomo tudi, da na tekmo ne boste odšli žejni ali lačni.

Ob 13.30 se bo pestro dogajanje preselilo v dvorano. Navijači boste na čelu z našimi Krimovci navijali v ritmih združenih pihalnih orkestrov Litostroj in Bežigrad, med glavnim odmorom boste lahko sodelovali v nagradnih igrah naših sponzorjev, za najmlajše pa bo, tako kot vedno, na voljo otroški kotiček, v katerem bodo lahko ustvarjali. Pridružila pa se jim bo tudi naša maskota.

Za zabavo bo torej poskrbljeno, tvoja naloga pa je, da si nadeneš modra oblačila in navijaš z nami ter pomagaš Krimovkam pri ponovnem vzponu proti evropskemu vrhu! Naj bodo Stožice v nedeljo obarvane v barve Krima Mercatorja!