Ana Gros gostovala na Radiu Ekspres

Rokometašice Krima Mercatorja v nedeljo, 1. maja, ob 14.00 v Stožicah čaka najpomembnejša tekma EHF Lige prvakinj, zato imajo tigrice v zadnjih dneh tudi nekaj več medijskih obveznosti. Ano Gros je bila v torek gostja na Radiu Ekspres, pogovarjala se je z voditeljem Tomažem Okornom.

Beseda je tekla predvsem o nedeljskem obračunu, ko se bodo Krimove pomerile z aktualnimi evropskimi prvakinjami, rokometašicami Vipersa Kristiansanda. »Pred nami je zelo zahtevna tekma, a nič ni nemogoče. Osredotočiti se moramo predvsem na Noro Mørk, eno najboljših rokometašic na svetu, ter odlično vratarko Katrine Lunde. Za Skandinavke je značilno, da veliko tečejo, tako da bo treba njihovo hitro igro zaustaviti,« je svoje misli pred vrhuncem evropske sezone strnila Grosova.

Stoženske tribune bodo v nedeljo obarvane v modro, česar se veseli tudi naša izjemna rokometašica: »Želimo si, da nam navijači pomagajo. Že na zadnji tekmi proti FTC-ju so nam dali veliko energije, da smo naredile potrebno razliko. Vsekakor so oni naš osmi igralec,« hkrati pa bo imela Grosova s tribune prav posebno podporo: »Prisotne so posebne emocije. Veliko mi pomeni, da bodo lahko moji najbližji spremljali obračun v Stožicah. Zelo se že veselim nedelje!«

Prisluhni pogovoru s Tomažem Okornom iz oddaje Ekspres med delom: