V nedeljo dan D za Krimovke

Pred rokometašicami je dan D, ki jih čaka v nedeljo, 24. marca. Ob 16.00 bodo v romunski prestolnici proti CSM Bucuresti lovile šest golov zaostanka s prve tekme Play-Offa EHF Lige prvakinj. Prenos odločilnega srečanja bo na Kanalu A, Areni Sport 1 in Voyu.

Težko je bilo strniti misli po sobotni tekmi, ki se nikakor ni odvila po željah Krimove družine. Tigrice so se borile do konca, do zadnje sekunde, a tehtnica je na koncu vseeno ostala na strani Romunk. 24:30 je kazal semafor, kar pomeni, da se ekipa Dragana Adžića na povratno srečanje v Bukarešto podaja s šestimi goli zaostanka. Nič kaj lahka naloga. A ekipa verjame, da ne nemogoča.

Krimovke povratna tekma proti CSM-ju čaka v nedeljo (24. 3.), ob 16. uri. Prenos bo na Areni Sport, Kanalu A in Voyu.

Misli pred drugim obračunom Play-Offa EHF Lige prvakinj so v četrtek, 21. marca, s predstavniki sedme sile delili glavni trener Dragan Adžić, kapetanka Barbara Lazović in Daria Dmitrieva.

Kaj pred gostovanjem v Bukarešti pričakujejo v Krimovem taboru?

Če se vrnem na prejšnjo tekmo, bi se zahvalil sijajni publiki za izjemno podporo. Igra ni bila takšna, kot bi si želeli, zato razlika nič ne pomeni. Na nas je, da odigramo 60 minut na vrhunski ravni. To tudi zmoremo. Pripravljamo se. Dobili smo vse potrebne informacije iz prve tekme, zato vemo, kako je potrebno reagirati. Verjamem, da bo tako tudi v Bukarešti.

Dragan Adžić, trener

Razočaranje po tekmi je bilo veliko. Na obračun smo se pripravljali en mesec, zato smo si vsi želeli, da pokažemo svojo najboljšo predstavo. To se ni zgodilo. Po tekmi smo hitro prevzeli vsak svojo odgovornost in s ponedeljkom začeli z reševanjem napak. Pokazati moramo agresivno in kompaktno obrambo.

Barbara Lazović

Očitno je, da tekma ni bila takšna, kot smo si želeli. Menim, da moramo dodati kompaktnost in agresivnosti v obrambi. To smo že pokazale na preteklih tekmah. Osredotočiti se moramo na nas in naš prihodnji obračun.

Daria Dmitrieva