V finalih kar pet mladih Krimovih ekip

Pred nami so finalne tekme vseh mlajših kategorij. Krim je vsako leto močnejši in je tokrat v polfinale odšel s petimi mladimi ekipami. Medtem, ko so se starejše deklice že uvrstile v finale, ki jih čaka že to soboto in so si mladinke na zadnji tekmi priigrale organizacijo zaključnega turnirja, ki bo še vikend kasneje, še čakamo na obe kadetski ekipi, ki jima kaže odlično.

Pojdimo k najmlajšim, kar pet ekip mlajših deklic je v letošnji sezoni igralo za Krim in Ljubljano. Prednost ima užitek v igri ter druženje in lahko smo ponosni, da združujemo tako veliko število mladih deklet. V kategoriji mlajših deklic A bodo Krimovke igrale tekme za končno četrto mesto, mlajše deklice B nimajo uradnega zaključnega turnirja.

Starejše deklice so na doseganjih 19 odigranih tekmah slavile kar na osemnajstih tekmah in se tako brez težav uvrstile na finale. Zadnji dve tekmi letošnje sezone bodo odigrale v Celju, to soboto, 9. maja ob 10. in 11:30 uri. Nasprotnice na prvi tekmi bodo Celjanke, na drugi Žalčanke.

V letošnji sezoni je pri kadetinjah Krim fenomen. Obema ekipama na polfinalnih tekmah kaže zelo dobro in želja, da bi v finalu zaigrali dve ekipi vse bolj postaja realnost. Krimovke v sredo, 13. maja ob 19. uri gostijo Ajdovke in z zmago si bodo dekleta priborila organizacijo finalnega turnirja.

Mladinke so si ga priborile že pred koncem aprila. Dvodnevni finalni turnir bo v Galjevici najverjetneje potekal vsled pokalnega vikenda 16. in 17. maja. V finalu bodo poleg naših deklet še Ajdovke, Celjanke in Mariborčanke.

Dekletom želimo, da bi uživale vsako minuto na igrišču in navijamo za njih, da bodo za svoj trud poplačane z najboljšimi uvrstitvami. Starše pa prosimo, da jih združeni podprejo s tribun in skupaj proslavimo nove zmage.