Prihajata zaključka v ligaškem in pokalnem tekmovanju

Krimovke v soboto čaka zadnja tekma državnega prvenstva, zastor nad letošnjo sezono bo padel po tekmi v Zagorju, ki se bo začela ob 19. uri. Vendarle pa to še ne bo zadnja tekma naših deklet. Z zanimanjem bomo čakali na torek, ki bo s seboj prinesel žreb za zaključek pokalnega tekmovanja.

Zaključno tekmovanje štirih najboljših ekip, ki bo potekalo 16. in 17. maja, bo tokrat odigrano v Kočevju. Poleg Krimovk so v polfinale uvrščene še ekipe iz Velenja, Žalca in Kopra. Naša dekleta bodo svoje polfinalne nasprotnice dokončno spoznale prihodnji torek, 12. maja.
Žreb, ki se bo začel ob 13. uri, bo potekal na mestni ploščadi v centru Kočevja. Poleg predstavnikov kluba, občine in rokometne zveze bodo na žrebu sodelovali tudi trenerji in kapetani vseh ekip, torej tudi naša trenerka dr. Marta Bon in kapetanka Tamara Mavsar.

Vabljeni vsi, da Krimovke podprete v soboto na poti k 21. zmagi v državnem prvenstvu, torek izkoristite za spoznavanje Kočevja, prihodnji konec tedna pa znova navijate za 22. pokalno zvezdico.