Tjaša Stanko krasi odštevalnik EP za ženske

Celje je na prav poseben dan, dan žena, dobilo odštevalnik, ki prikazuje dneve do največjega ženskega športnega dogodka v zgodovini Slovenije, rokometnega evropskega prvenstva. To se bo začelo čez natanko 240 dni. Tekme se bodo odvijale v Celju in Ljubljani, poleg Slovenija pa bosta tekmovanje gostili še Severna Makedonija in Črna gora.

“Izjemno smo ponosni, da nam je bila zaupana soorganizacija evropskega prvenstva. Potrudili se bomo, da nas pričaka vrhunski dogodek, ne samo na športnem delu, kjer pričakujemo fantastično, borbeno igro naše reprezentance, ampak tudi v širšem smislu,” je v nagovoru povedal Franjo Bobinac, predsednik Rokometne zveze Slovenije in častni predsednik organizacijskega odbora evropskega prvenstva.

Dogodka ob razgrnitvi odštevalnika na Krekovem trgu v najbolj rokometnem mestu pri nas se je udeležila tudi slovenska reprezentantka in članica RK Krim Mercator, Tjaša Stanko, katere podoba krasi omenjeno pridobitev v Celju. “Reprezentantke se izjemno veselimo prihajajočega evropskega prvenstva v Sloveniji. Igrati pred domačo publiko je vedno nekaj posebnega, čeprav obenem vse čutimo tudi odgovornost do navijačev. Želimo si, da bodo novembra tribune čim bolj slovenske, zato že zdaj apeliram na vse, da si ogledajo katero od tekem, na katerih se bomo borile za zmago. Del zgodbe je tudi športna direktorica kluba, Deja Ivanović, ki je sprejela vlogo ene od 17 ambasadork tekmovanja.

Foto: Fotolens

Vse novice o evropskem prvenstvu lahko spremljate na spletni strani PlayWithHeart.