Tigrice uspešne tudi na drugi pripravljalni tekmi

rokometašice Krima Mercatorja so dobile še drugo pripravljalno tekmo. V ogrevalni dvorani Centra Stožice se je tokrat mudila hrvaška predstavnica v Delo EHF Ligi prvakinj, Podravka Vegeta, ki je klonila z 20:36 (9:17).

Že v uvodnih minutah so krimovke povedle z 8:2 in kot pred dnevi proti Michalovcam, tudi tokrat tekmicam v prvih 30. minutah dovolile vsega devet zadetkov.

Razigrala se je celotna ekipa, do zadetka so prišle vse igralke v polju. Prvič po prihodu  z olimpijskih iger v Tokiu je v vratih stala Barbara Arenhart. Najbolj rozpoloženi tigrici sta bili Tjaša Stanko (šest zadetkov) in Katarina Krpež Šlezak (pet zadetkov).

V nadaljevanju pripravljalnega obdobja čaka ekipo še nekaj preizkušenj. Poleg tradicionalnih krajših priprav s črnogorsko Budućnostjo bodo konec avgusta rokometašice odpotovale še v hrvaško Koprivnico na Memorialni turnir Josipa Samardžije Bepa ter v madžarski Balatonboglar.

V nadaljevanju pripravljalnega obdobja čaka ekipo še nekaj preizkušenj. Poleg tradicionalnih krajših priprav s črnogorsko Budućnostjo bodo konec avgusta ljubljanske rokometašice odpotovale še v hrvaško Koprivnico na Memorialni turnir Josipa Samardžije Bepa ter v madžarski Balatonboglar.

Krim Mercator : Podravka Vegeta 36:20 (17:9)
sreda, 18. avgut, ob 18.00, Center Stožice
Sodnika: Tomaž Miklavčič, Izidor Hotko
Krim Mercator: Varagić 4, Stanko 6, Cvijić 3, Lekić 2, van Kreij 3, Gomilar Zickero 2, Svetik 2, Posavec 2, Krpež Šlezak 5, Pletikosić 2, Ljepoja 2, Risović, Arenhart 1.
Podravka Vegeta: Tucaković, Zadravec, Turk 2, Kalaus 6, Karlovčan 2, Popović 1, Milošević, Milosavljević 1, Mugoša 2, Franušić, Buljan, Šenvald, Dumanska, Ilyina 1, Milić 1, Stelmakh 3, Bazaliu 1.
7-metrovke: Krim Mercator 9 (6), Podravka Vegeta 5 (2)
Izključitve: Krim Mercator 6 minut, Podravka Vegeta 8 minut