Tigrice uspešne na prvi pripravljalni tekmi tega poletja

Tigrice so v ponedeljek najprej opravile skupni trening z zasedbo iz črnogorske prestolnice, v torek je sledila še prva pripravljalna tekma tega poletja. Ljubljančanke so se v ogrevalni dvorani Arene Stožice pomerile proti varovankam Bojane Popović in vknjižile zmago.

V uvodnih minutah prijateljskega srečanja so sicer lovile majhen zaostanek, predvsem v drugem polčasu pa so tehtnico prevesile na svojo stran. Za prvo kljukico tega poletja (34:32), h kateri pa svojega dela nista prispevali kapetanka Barbara Lazović in Jovanka Radičević, ki se spopadata z zdravstvenimi težavami. A kmalu bosta popolnoma nared.

S soigralkami bosta že v soboto, 12. avgusta, trenirali skupaj z ekipo CSM Bucuresti, ki ta konec tedna gostuje v naši prestolnici. V nedeljo, 13. avgusta, ob 16.30 pa sledi še prijateljsko srečanje aktualnih slovenskih in romunskih državnih prvakinj.

Tekma proti Bukarešti (13. 8. ob 16.30) bo prav tako v ogrevalni dvorani stožiške lepotice, prav tako pred ljubitelji rokometa in privrženci Krimove družine.

Krim Mercator : Budućnost 34:32 (15:12)
sreda, 9. avgust 2023, ob 17.00, Arena Stožice (ogrevalna dvorana)
Sodnika: Aljoša Žibret, Miran Teršek; Delegat: Gašper Medmeš
Krim Mercator: Jurič, Grbić 2, Stanko 2, Pineau 1, Mavsar 13, Spreitzer, Dmitrieva 5, Arenhart, Rosiak 2, Klemenčič 1, Abina 1, Erceg, Zulić 1, Varagić 2, Ngombele 1, Lazović, Brnović 3, Vojnovič, Đajić.
Budućnost: Pavičević 4, Kadović 1, Maesenić, Caedoso 1, Godeć 5, Popović, Vukčević, Raičević 13, Kalidiatou, Hafra, Tomova 5, Karacam, Agović 1, Ivanović 2.
7-metrovke: Krim Mercator 6 (5), Budućnost 3 (3)
Izključitve: Krim Mercator 6 minut, Budućnost 6 minut

Fotogalerija