V tretjem tednu priprav prvi dve pripravljalni tekmi

Krimovke so že vstopile v tretji teden poletnih priprav, ki prinaša polno aktivnosti. Na sporedu je namreč gostovanje dveh odličnih evropskih ekip: ŽRK Budućnost Bemax in CSM Bucuresti.

Tigrice so v ponedeljek opravile skupni trening z zasedbo iz črnogorske prestolnice, v torek pa sledi še prva pripravljalna tekma tega poletja. Ob 17.00 se bodo Ljubljančanke v ogrevalni dvorani Arene Stožice pomerile proti Budućnosti iz Podgorice, ki jo vodi Bojan Popović.

Obračun Krimovk z Budućnostjo (9. 8., ob 17. uri) in z Bukarešto (13. 8., ob 16.30 uri) bo odprt tudi za ljubitelje rokometa in privržence Krimove družine.

Enako velja za prijateljski dvoboj proti ekipi CSM Bucuresti, ki se bo v slovenski prestolnici ustavila konec tedna. V soboto, 12. avgusta, bodo aktualne slovenske in romunske državne prvakinje opravile skupen trening, v nedeljo, 13. avgusta, ob 16.30 pa sledi še prijateljsko srečanje. Prav tako v ogrevalni dvorani stožiške lepotice.

V nadaljevanju priprav zasedbo Dragana Adžića čakata dva rokometna turnirja. 19. in 20. avgusta v francoskem Metzu, kjer bodo poleg gostiteljic in Krimovk nastopale še rokometašice madžarskega FTC-ja in črnogosrke Budućnosti, 26. in 27. avgusta pa še v Koprivnici na tradicionalnem memorialu Josipa Samaržija-Bepa.

Fotogalerija