Tekmovanja prekinjena, nadaljujejo le članice

Vlada RS je na torkovi dopisni seji sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnost. S slednjim so zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 določene začasne omejitve pri izvajanju športne dejavnosti za športnike in izvajanje športnih tekmovanj ter ponujanja storitev fitnes centrov.

RZS tako s četrtkom, 22. oktobra 2020 zaustavlja vsa rokometna tekmovanja, z izjemo Lige NLB in 1. A državne rokometne lige za ženske.

Prav tako se nemoteno nadaljuje tudi Delo EHF Liga prvakinj. Tigrice bodo v soboto gostovale pri madžarskemu FTC-ju.

Treningi in tekmovanja so tako prekinjena v vseh mlajših selekcijah, v aktualni sezoni sicer v tekmovanju mladih sodeluje 10 selekcij Krima Mercatorja. Že pred nekaj dnevi je bilo prekinjeno tudi delovanje znotraj osnovnih šol in tekmovanje mlajših deklic, kjer se rezultatov od te sezone ne beleži. Potrudili se bomo, da bomo organizirali vadbo na daljavo, ter s tem skušali vsaj delno preprečiti primankljaj treningov.

Trdno verjamemo, da bomo vsi skupaj s svojim ravnanjem storili vse, da se širjenje virusa upočasni ter se čimpreje spet vrnemo na rokometna igrišča!