Po številnih odpovedih le dve odigrani tekmi

Virus še vedno odločilno vpliva na dinamiko tekem mlajših selekcij. Namesto predvidenih šest tekem, smo videli le dve - obe na gostovanju. Pred počitniškim odmorom sta prav tako preostala le še dva dvoboja. Starejše deklice se bodo podale v Tržič, mladinke pa v Žalec.

Na svoj račun sta prišli le obe zasedbi starejših deklic, ki jih vodi Milja Tomšič. Mlajše (SDB) so zmago dosegle na nedeljskem gostovanju v Slovenj gradcu (21:9), največ zadetkov je dosegla Vita Ivanović, ki se je ustavila pri šestih uspešnih strelih.

Dan kasneje so v Škofji Loki na parket stopile še nekoliko starejše (SDA) in prav tako uspešno opravile svojo nalogo – 35:7. Ira Verbinc je dosegla sedem zadetkov, med strelke pa se je vpisala tudi Pia Cvijič, ki smo jo malce bolje spoznali v prvem pogovoru z mladimi.

Vse razporede in rezultate mlajših selekcij lahko spremljate v zavihku TEKME. Na spletni strani, ki je namenjena ravno mladim ekipam Krima Mercatorja lahko najdete tudi fotografije vseh ekip.

Vse ekipe mlajših deklic (kategoriji MDA in MDB) je dočakala prekinitev tekmovanja, ta bo trajala vsaj 14 dni. Skladno z novimi ukrepi se ne opravlja vadba v osnovnih šolah in za rokometašice mlajše od 12 let.   

REZULTATI TEKEM MED 16. IN 19. OKTOBROM

Znova so brez nastopa ostale kadetinje, ki še čakajo na svojo prvo tekmo te sezone. Prav tako smo pričakovali tudi serijo zaostalih tekem mladink, a sta odpadli že napovedani proti Olimpiji in Velenju. Druga kadetska zasedba je ostala brez nastopa proti Litiji, dvoboj starejših deklic je prestavljen za teden dni.

petek, 16. oktober┃SDA┃Tržič : Ljubljana PRESTAVLJENO
sobota, 17. oktober┃KAD┃Krim : Piran ODPOVEDANO
nedelja, 18. oktober┃SDB┃DRŠAM : Krim Mercator 9:21 (2:10)
nedelja, 18. oktober┃ML┃Krim Mercator : Olimpija ODPOVEDANO
nedelja, 18. oktober┃KAD┃Litija : Ljubljana ODPOVEDANO
ponedeljek, 19 oktober┃SDA┃Škofja Loka : Krim Mercator 7:35 (2:15)


SPORED TEKEM MED 23. IN 26. OKTOBROM

Trenutno sta pred daljšim počitniškim odmorom napovedani le dve tekmi. Prestavljena tekma starejših deklic Ljubljane bo na sporedu v petek, 23. oktobra. Mladinke pa bodo v ponedeljek gostovale v Žalcu. Trenutno na sporedu ni nobene domače tekme, tekmovalni spored se bo sicer nadaljeval 7. novembra.

petek, 23. oktober, ob 19.15┃SDA┃Tržič : Ljubljana
ponedeljek, 26. oktober, ob 20.00┃ML┃Zelene doline Žalec : Krim Mercator