Prihaja veliki danski up- Melanie Mie Bak

Novo dolgoročno pogodbo smo podpisali z velikim danskim upom, Melanie Mie Bak. 20-letna Melanie je vso kariero preživela v domačem Randersu, za katerega je lansko sezono prvič dokončno prestopila v člansko kategorijo. Pred tem je bila najboljša strelka v mlajših kategorijah (U14 in U16).

Tudi 177 centimetrov visoka organizatorka igre je, tako kot Gloria Pavlova, že trenirala v Ljubljani. Na testiranjih se je odlično predstavila, zato smo se dogovorili za sodelovanje, s katerim želimo nadaljevati dobro delo z mladimi rokometašicami.

Melanie je celotno kariero preživela v domačem Randersu, sprva kot del mladinskega pogona Randers Freja, od leta 2009 pa v matičnem klubu Randers HK. V člansko kategorijo je dokončno prestopila pred lansko sezono.

Melanie je ob podpisu dejala: “Počaščena sem, da sem dobila priložnost igranja za Krim. Mislim, da lahko s tem naredim velik korak v moji karieri. Krim je klub z bogato tradicijo in veselim se, da bom del njegove zgodbe. Izkušnja s klubom, njegovim vodstvom, trenerji in ekipo je bila odlična in veselim se da bom nadaljevala s treniranjem v takšnem okolju Upam, da bom ekipi čim bolje pomagala na poti k vrhu, kamor Krim tudi spada.”

Prvič bo v Krimovem dresu zaigrala na naslednjem pripravljalnem turnirju v Koprivnici, ki sledi 29. in 30. avgusta, na katerem se bomo pomerili proti domači Podravki, črnogorski Budućnosti in slovaški Iuventi Michalovce.