Pridružite se navijačem Krimovcem!

Pomemben del vsake športne ekipe so tudi zvesti navijači, ki ekipo podpirajo na vsakem koraku. Krimovci, ki so zagotovo ena izmed najbolj prepoznavnih slovenskih navijaških skupin, Krimovke spremljajo na veliki večini domačih in gostujočih tekem. Tudi na tistih bolj oddaljenih gostovanjih, ko je pot precej dolga.

Navijaška skupina na tekme potuje že več kot 10 let, kjerkoli gostujejo pa so dobro sprejeti, saj jih odlikuje športno navijanje in pozitivna naravnanost. Pred kvalifikacijskih turnirjem, ki bo na Kodeljevem potekal ta konec tedna, vas vabijo, da se jim pridružite na tribunah in podprete Krimovke na uvodu v evropsko sezono. Ljubljanska zasedba bo prvo tekmo kvalifikacij igrala v soboto, ob 16. uri proti slovaški Iuventi Michalovce.

Vse, ki podpirate rokomet in Krimovke in si želite ob navijanju tudi potovati po Evropi, vabijo, da jih kontaktirate prek e-naslova krimovci@gmail.com ali pa se na sobotni tekmi Krimovk pridružite Krimovcem in se zglasite pri Branetu Nosetu, ki je vodja navijaške skupine. Vabijo vas z navijaškim pozdravom Dejmo Krim!

Sobota, 10. septembra:
ob 16.00 RK Krim Mercator – Iuventa Michalovce
ob 18:30 MKS Selgros Lublin- Indeco Conversano

Nedelja, 11. septembra:
ob 14:00 tekma za 3. mesto
ob 17.00: finale