Krimovke so obiskale OŠ Poljane

V začetku septembra so se v šolske klopi znova vrnili osnovno- in srednješolci in prav je, da jih na šolah obiščejo tudi Krimovke.
Najmlajše na osnovni šoli Poljane sta tako poleg trenerjev danes obiskali rokometašici Krima Mercatorja Polona Barič in Ana Zrimšek. Tudi sami sta svoje prve rokometne korake opravili v osnovnošolskih krožkih in tako dobro vesta, kaj vse je potrebno premagati na poti do vrhunskega športnika.

RK Krim je, kar se tiče dela z mladimi vselej pri vrhu in pri tem se ne želi ustaviti, temveč vsako leto stremi k še večjemu napredku in še več zadovoljnih dekletih, ki se bodo z veseljem vračale na treninge. Eno najpomembnejših poslanstev kluba je tudi delo z mladimi, zaradi česar bo RK Krim nadaljeval z obiski, kot je bil današnji.

Ana Zrimšek, članica RK Krim Mercator: »Rokomet sem spoznala ravno na krožku v osnovni šoli, zanj sta me navdušili dve prijateljici, ki sta bili starejši in sta trenirali že leto pred mano, potem pa sem se jima pridružila še jaz. Tako sem vztrajala, začela pri Olimpiji, zdaj pa sem že nekaj let članica Krima. Mladim želim sporočiti, naj trenirajo, spoznali bodo veliko novih ljudi in prijateljic. Dekleta se bodo imela v rokometu zagotovo dobro, zato jim ta šport toplo priporočam.«

Rokometni klub Krim vsa dekleta, ki si želijo pobližje spoznati rokomet, vabi, da na svoji osnovni šoli povprašajo trenerje kdaj potekajo treningi in kako se lahko prijavijo. Vse pa so tudi ta konec tedna vabljene na Kodeljevo, kjer bo članska ekipa gostila kvalifikacije za Ligo prvakinj. Tudi tam lahko dobijo nove informacije o treningih na njihovih šolah, ob enem pa lahko dekletom z glasnim navijanjem pomagajo k čim boljši igri!