FOTO: V centru napovedujemo kvalifikacije za Ligo prvakinj

Za člansko ekipo Krima Mercatorja je zanimivo uradno fotografiranje, ki je tokrat potekalo malo drugače – običajno belo kuliso so zamenjale znamenitosti Ljubljane, vse skupaj pa so dekleta začinila tudi s promocijo kvalifikacijskega turnirja za Ligo prvakinj, ki bo potekal ta vikend, na Kodeljevem!
Rokometašice ljubljanske zasedbe so na Prešernovem trgu uradno fotografiranje opravile s pomočjo vizažistk podjetja dm drogerie markt, s katerim je Rokometni klub Krim sklenil dolgoročno sodelovanje, med ličenjem pa so mimoidoče vabile, da jih ta vikend podprejo v boju za Ligo prvakinj.

Kvalifikacijski turnir bo potekal v soboto in nedeljo, v dvorani na Kodeljevem, od koder se bo v to elitno tekmovanje, ki so ga tigrice osvojile dvakrat, uvrstila zgolj zmagovalna ekipa. Vstopnine ni!

Kratek video dogajanja si lahko ogledate tukaj:

Sobota, 10. septembra:
ob 16.00 RK Krim Mercator – Iuventa Michalovce
ob 18:30 MKS Selgros Lublin- Indeco Conversano

Nedelja, 11. septembra:
ob 14:00 tekma za 3. mesto
ob 17.00: finale

Sergeja Stefanišin: “Za nami je zanimiva izkušnja, glede na to, da smo ves čas v dvorani, paše biti malo na prostem, z ljudmi, v prijetnem ambientu, zato smo bile vse zelo navdušene. Vse navijače vabim, da nas v velikem številu podprejo na kvalifikacijskem turnirju za Ligo prvakinj, ki bo ta vikend, na Kodeljevem. Potrebujemo vašo pomoč in zagotavljamo, da bomo dale vse od sebe.”

Nina Jeriček: “Na kvalifikacijskem turnirju za Ligo prvakinj si želimo čim večje število navijačev, zaradi česar smo na Prešernovem trgu opravile to promocijsko akcijo. Vizažistke dm-a so nas naličile za individualno in skupinsko fotografiranje, mimoidočim pa smo razdelile vabila na tekme ter jih povabile, da nas podprejo.”

Maja Železnik, vizažistka: “Dekleta smo za uradno fotografiranje pripravile štiri vizažistke z ličili dm znamke trend IT UP in vse skupaj je potekalo odlično, Krimovke pa so bile sproščene in zabavne. Želimo jim veliko sreče v novi sezoni!”

Ličila so pomemben sestavni del osebnega sloga vsake predstavnice nežnejšega spola, zato so dm vizažistke pred fotografiranjem poskrbele za svež videz rokometašic, ki so jih naličile z ličili trend IT UP. Nova dm blagovna znamka s kakovostnimi in trendovskimi proizvodi, ki je s septembrom na voljo ekskluzivno v prodajalnah dm, namreč nosi tudi pristno sporočilo: “Bodi glas, ne odmev”, kar v novi sezoni dm želi tudi našim Krimovkam.