Pred Krimovkami zelo pester avgust

Za Krimovkami je že prvi teden priprav, počivale pa ne bodo niti v avgustu. Še zdaleč ne, saj jih čakajo priprave v Daruvarju, memorial Vinka Kandije, več mednarodnih prijateljskih srečanj in prva uradna tekma. 27. avgusta bodo odločno krenile po še tretji zaporedni naslov super pokalnega tekmovanja.

Krimovke kondicijske priprave že mešajo tudi s treningi z rokometno žogo, avgustovski ritem bo namreč že precej pester tudi tekmovalno. 27. avgusta bo v Portorožu znova potekal super pokal in dekleta bodo zagotovo krenila na novo ubranitev te lovorike.

Na že 13. Memorialu Vinka Kandije bomo znova gostili sama vrhunska evropska imena. 20. in 21. avgusta bodo tako v Galjevici gostovali makedonski Vardar, avstrijski Hypo in hrvaška Podravka. Vsaka ekipa bo odigrala tri tekme, torej z vsakim nasprotnikom. V petek bomo v popoldanskih urah spremljali tekme Vardarja in Hypa, nato pa še Krima in Podravke.
Sobotni spored se bo začel še dopoldne, ob 10. uri bodo dan začela naša dekleta s tekmo proti Hypu. Tudi zadnjo tekmo bodo seveda odigrale Krimovke, ki bodo za zaključek odigrale tekmo proti Vardarju.
petek, 19. avgusta 2016
17:30 HC Vardar – Hypö Niederösterreich
19:30 RK Krim Mercator – Podravka Vegeta
sobota, 20. avgust 2016
10:00 RK Krim Mercator – Hypö Niederösterreich
12:00 Podravka Vegeta – HC Vardar
17:30 Hypö Niederösterreich – Podravka Vegeta
19:30 RK Krim Mercator – HC Vardar

Erd, Odense in Budućnost so ekipe, ki se bodo ob koncu avgusta in začetka septembra na nove evropske izzive pripravljale skupaj z našimi dekleti. Vse skupaj bo seveda podrejeno 10. in 11. septembru, ko bodo Krimovke gostile kvalifikacije za Ligo prvakinj.