Po vrnitvi iz Kranjske Gore misli že usmerjene proti pripravljalnim tekmam

Nov teden rokometašicam Krima Mercatorja prinaša nove izzive. Po vrnitvi z devetdnevnih priprav v Kranjski Gori bodo s treningi nadaljevale v domačih Stožicah, v naslednjih tednih pa jih čaka tudi nekaj pripravljalnih tekem.

»S pripravami v Kranjski Gori sem zelo zadovoljen, saj smo trenirali v odličnih pogojih. Ekipa je bila prvič skupaj v takšni sestavi in naredili smo vse, kar smo načrtovali. Rokometašice so bile po teambuildingu izjemno motivirane, kar je pripomoglo k ustvarjanju še kakovostnejše ekipe,« je misli po vrnitvi v Ljubljano strnil glavni trener tigric Dragan Adžić, nato pa pogled že usmeril proti prihodnjim dnem.

Krimovke bodo konec tedna odigrale prvo pripravljalno tekmo tega poletja. V nedeljo se bodo v Stožicah pomerile proti hrvaški Podravki, ekipi pa bosta opravili tudi dva skupna treninga. »V pripravljalnem obdobju so prijateljske tekme zelo pomembne, prav tako treningi z ostalimi ekipami,« razmišlja Adžić in dodaja: »Veseli me, da bo v Ljubljani gostovala tudi zasedba CSM Bucuresti. Gre za eno najboljših ekip v Ligi prvakinj ter hkrati naše prve tekmice v tem tekmovanju, zato bo obračun z vidika uigravanja še toliko pomembnejši.«

Romunke bodo v slovenski prestolnici gostovale med 11. in 14. avgustom, na pot pa se bodo že pred tem podale tudi Ljubljančanke. Med 8. in 10. avgustom se bodo mudile v Podgorici, kjer jih čaka pripravljalni dvoboj s tamkajšnjo Budućnostjo.