Krimovke se pripravljajo v Kranjski Gori

Za rokometašicami Krima Mercatorja je prvi dan priprav v Kranjski Gori, kjer bodo preživele še osem dni. Do 24. julija bodo trenirale v dvorani Vitranc, pod budnim očesom trenerskega vodstva se bodo osredotočali predvsem na dvig telesne pripravljenosti igralk.

Krimovke so v Kranjsko Goro prispele v poznih pekovih urah, ko so končale s teambuildingom v Tolminu. »To je bil zagotovo najboljši teambuilding v moji trenerski karieri. Na eni strani bi pohvalil odlično vodenje in izvedbo, na drugi pa rokometašice, ki so zavzeto sodelovale. Ekipa se je še bolj povezala, kar je pred nadaljevanjem priprav izjemno pomembno. Naš cilj je bil torej dosežen,« je o nekoliko bolj sproščenem, vseeno pa nič manj pomembnem dnevu, povedal glavni trener Dragan Adžić.

Z rokometnim delom so tigrice nadaljevale dan pozneje, v soboto so v kranjskogorski dvorani Vitranc že opravile dva treninga. »Delo v rokometu je kompleksno. Želimo si, da na pripravah dvignemo fizično pripravljenost rokometašic, kar je morda v tem trenutku najpomembneje. Tekme se hitro približujejo, tekmice pa bodo zahtevne,« o nadaljevanju priprav in prihajajočih izzivih razmišlja črnogorski rokometni strokovnjak in dodaja: »V naslednjih dneh bomo delali tudi na uigravanju in taktičnih zamislih. Kljub nekaj novinkam si želimo ustvariti homogeno ekipo s skupnimi cilji, ki bo naredila vse, da jih doseže.«

Krimovke bodo z delom v Kranjski Gori zaključile v nedeljo, 24. julija, nato pa se bodo preselile nazaj v domače Stožice.