Nataša Ljepoja gostovala na Radiu Ekspres

Rokometašice Krima Mercatorja se bodo v nedeljo, 4. decembra, ob 14.00 v Hali Tivoli vrnile na evropsko sceno. Preden dobijo glavno besedo na parketu, pa jih poleg treningov čaka še nekaj medijskih obveznosti. Nataša Ljepoja je bila v sredo gostja na Radiu Ekspres, pogovarjala se je z voditeljem Tomažem Okornom.

Beseda je tekla predvsem o nedeljskem obračunu, ko se bodo Krimovke doma pomerile z Odensejom, aktualnim danskim prvakom. »S soigralkami iz reprezentance nam je na evropskem prvenstvu uspelo premagati dansko izbrano vrsto, ki ima v Odenseju podobno sestavljeno ekipo. Okrepljene so le še z nekaj tujkami,« je povedala Nataša Ljepoja, za katero je odlično prvenstvo stare celine. Z 22 doseženimi zadetki je bila druga strelka zasedbe selektorja Dragana Adžića.

Obljubim lahko, da se bomo borile in skušale prikazati najboljšo igro, s katero mislim, da je vse mogoče.

»Zavedamo se, da k nam prihajajo Skandinavke, ki jih krasi hitra igra. To bomo skušale zaustaviti,« je na kratko opisala načrt za nedeljski dvoboj. Kakšen bo razplet, če se bodo tigrice dogovorov držale? »Rezultata ne bi napovedovala. Obljubim lahko, da se bomo borile in skušale prikazati najboljšo igro, s katero mislim, da je vse mogoče.«

 

Prisluhni pogovoru s Tomažem Okornom iz oddaje Ekspres med delom:

Vstopnice za rokometni spektakel si lahko zagotovite na povezavi. Vabljeni ljubitelji rokometa vseh starosti! Tudi tisti najmlajši, za katere pripravljamo poslikavo obraza in kotiček, v katerem bodo lahko izdelali božično-novoletne voščilnice za Krimovke.