Najboljši sta Miša Marinček in Tamara Mavsar

Združenje klubov 1.A lige za ženske je še četrtič zapored organiziralo glasovanje trenerjev za najboljši posameznici. Med vratnicami je največ glasov dobila Miša Marinček, Tamara Mavsar pa je postala najboljša igralka.

Nagradi, majhna kipca, sta prejeli le nekaj trenutkov po dvigu pokala za državni naslov. Sreča je bila torej kar trojna, ali celo štirikratna, če pomislimo še na starejše deklice, ki so državne prvakinje postale le nekaj ur prej.
Za Mišo je glasovalo pet trenerjev: Bojan Voglar (Zagorje), Jernej Rantah (Žalec), Marta Bon (Krim), Igor Poklar (Koper) in Nikola Bistrovič (Maribor).
Za Tamaro so glasovali štirje: Salvador Kranjčič (Krka), Snežana Rodič (Velenje), Marta Bon (Krim) in Pegi Berce (Naklo-Tržič).
Še en glas je dobila tudi Sergeja Stefanišin, glas ji je namenila trenerka naše druge članke ekipe, Milija Tomšič (Ljubljana).

Čestitke celotni ekipi za trdo delo skozi celotno delo, Miši in Tamari še za naziv najboljših igralk. Trenerjem pa zahvala za izkazano spoštovanje Krimovih rokometašic.