Nagradna igra | Krim Mercator : Bietigheim

Rokometašice Krima Mercatorja v 10. krogu Lige prvakinj čaka obračun z nemškim Bietigheimom (nedelja, 8. januar 2023, ob 16. uri v Hali Tivoli). Z nekaj sreče lahko do vstopnic za tekmo (ali drugih nagrad) pridete v nagradni igri, kjer morate v spodnjem obrazcu pravilno označiti pravilen odgovor na preprosto vprašanje: Koliko golov so v tej sezoni EHF Lige prvakinj doslej dosegle Krimovke?

Med vsemi, ki boste označili pravilen odgovor na zastavljeno vprašanje v spodnjem obrazcu, bomo izžrebali 10 nagrajencev, ki bodo prejeli po 2 vstopnici za tekmo, ter 10 nagrajencev, ki prejmejo po eno Krimovo majico. Nagrade bo mogoče prevzeti na dan tekme, in sicer na blagajni Hale Tivoli med 15. in 16. uro.

Časa za sodelovanje v nagradni igri imate do petka, 6. 1. 2023, do 23.59 ure.Nagradna igra je končana

Možnost sodelovanje ste imeli do petka (6.1.2023 do 23:59). Nagrajenci bodo objavljeni v kratkem.


Izžrebani nagrajenci

Med vsemi, ki so v nagradnem obrazcu označili pravilen odgovor (237 golov), je bilo naključno izžrebanih 10 nagrajencev, ki prejmejo po 2 vstopnici za tekmo Krim Mercator – Bietigheim (nedelja, 8.1.2023, ob 16. uri, Hala Tivoli), ter 10 nagrajencev, ki prejmejo po eno Krimovo majico.

Nagrade bo mogoče prevzeti izključno na dan tekme, in sicer na blagajni Hale Tivoli med 14.30 in 16. uro.

10 nagrajencev (2 vstopnici za tekmo Krim Mercator – Bietigheim):
Dušan Grum, Aleš Grašič, Andrej Del Fabro, Eva Zavodnik, Andrej Novak, Marko Dolenc, Franc Lekše, Luka Klopčič, Barbara Eberl, Anže Žle.

10 nagrajencev (Krimova majica):
Dejan Sircelj, Edvin Cerić, Dejan Kaucic, Boštjan Polovič, Sanja Drakulič, Mojca Gradišnik, Žiga Flajs, Aleš Golob, Mia Klopić, Patrik Szabó.