Klemenčič: »Verjamem, da bomo pokazale naš pravi obraz.«

Rokometašice Krima Mercatorja se to nedeljo, 8. januarja, vračajo na domači parket. Novo pomembno srečanje v boju za napredovanje iz skupinskega dela elitne EHF Lige prvakinj se bo v Hali Tivoli začelo ob 16.00. Tigrice bodo dale od sebe vse in želijo si, da to storijo tudi navijači!
EHF LIGA PRVAKINJ
HALA TIVOLI
Krim Mercator
16.00
Bietigheim (NEM)
Nedelja, 8. januar 2023

 

V novo koledarsko leto bodo Krimovke vstopile doma, pred domačim občinstvom, na domačem parketu. A pred njimi je vse bolj kot enostavna naloga. Tokratne tekmice bodo aktualne nemške državne prvakinje, ki so ljubljanski zasedbi na prvi medsebojni tekmi zadale najvišji poraz v sezoni. »Tisto je bilo na začetku sezone in prepričana sem, da smo od takrat zelo napredovale,« se oktobrskega dvoboja spominja v tej sezoni zelo razpoložena vratarka Barbara Arenhart.

Vsi ljubitelji rokometa si lahko svojo vstopnico za ogled nedeljskega rokometnega spektakla zagotovite TUKAJ.

A od tiste tekme je minilo precej časa. Več kot 80 dni. Varovanke Markusa Gaugischa so po izjemnih uvodnih krogih padle v manjšo krizo, tigrice pa so na zadnji tekmi leta 2022 vknjižile dve točki. Izhodišče pred nedeljo je lepo. »Zagotovo lahko v novo leto vstopimo z novo zmago. Verjamem, da bomo bile boljše kot v Nemčiji in da bomo pokazale naš pravi obraz,« pred desetim krogom najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja razmišlja Valentina Klemenčič, trener Dragan Adžić pa jo dopolni: »Zadnja tekma proti ekipi Bresta je bila zelo dober primer tega, kako moramo igrati na naslednjih tekmah. Bili smo zelo stabilni, tudi ko rezultat ni bil na naši strani. Verjamem, da lahko kljub nekaj dnem premora takšno predstavo pokažemo tudi v nedeljo proti Bietigheimu!«

 

Krimovkam s tvojo pomočjo zagotovo lahko uspe!

Obeta se torej zanimiv boj za novi evropski točki. Za tigrice izjemno pomembni v luči boja za tako želeno napredovanje med najboljših dvanajst evropskih ekip. Misliš, da jim lahko uspe? S tvojo pomočjo zagotovo! Ne pozabi … V nedeljo, 8. januarja, ob 16.00 v Hali Tivoli!