Lazovićeva, Stankova, Dmitrieva, Arenhartova, Varagićeva in Abina ostajajo del Krimove družine

Krimova družina je poleg nekaterih okrepitev, ki se bodo v Ljubljano preselila pred začetkom prihodnje sezone, podaljšala sodelovanje z nekaterimi rokometašicami, ki slovensko prestolnico že dobro poznajo. Barbara Lazović, Tjaša Stanko, Daria Dmitrieva, Barbara Arenhart in Ema Abina so imena, na katera bo Dragan Adžić računal tudi v prihodnji sezoni.

Barbara Lazović, rokometašica RK Krim Mercator: “Tudi v prihodnji sezoni bom del Krimove družine. Skupaj smo močnejši!”

Tjaša Stanko, rokometašica RK Krim Mercator: “Vesela sem, da ostajam v Krimu Mercatorju. Da se bomo še naprej videvali na tekmah in skupaj dosegali odlične rezultate. Dajmo, Krim!”

Daria Dmitrieva, rokometašica RK Krim Mercator: “Zelo vesela sem, da tudi v prihodnji sezoni ostajam v Ljubljani. Vse nas čakajo nove tekme, novi izzivi in nove skupne zmage. Gremo, Krim!”

Barbara Arenhart, vratarka RK Krim Mercator: “Vesela sem, da ostajam v Ljubljani. Ob tem bi se vsem navijačem zahvalila za podporo v zadnjih letih, hkrati pa upam, da se bomo še naprej videvali na naših tekmah. S ponosom nosim dres Krima Mercatorja, zato že nestrpno pričakujem novo sezono. Gremo, Krim!”

Alja Varagić, rokometašica RK Krim Mercator: “Vesela sem, da ostajam del Krimove družine. Gremo, Krim!”

Ema Abina, rokometašica RK Krim Mercator: “Vesela sem, da bom tudi v prihodnji sezoni nosila dres Krima Mercatorja!”