Krimovke kot superjunakinje

Preteklo sezono smo rokometašicam Krima pripravili presenečenje in garderobo, ki je njihov zadnji prostor, preden odidejo na trening ali tekmo, odeli v njihove barve. Personalizirane kotičke smo letos pospremili z motivom superjunakinj.

Osvežena garderoba pomeni zadnji opomnik pred potjo na igrišče, s katerim smo želeli naše igralke spomniti na njihovo moč ter borbenost, ki naj jih izkoristijo na tekmi in tako poskrbeti za dodatno motivacijo. Od tu ideja o rokometašicah, superjunakinjah. Presenečenje po vrnitvi z gostovanja v Turčiji je bilo veliko. »Pogled na prostor, kjer ima vsaka svojo osebno fotografijo in ime bo zagotovo pripomogla k dodatni spodbudi, da se bomo še bolj borile in garale na igrišču,« je bila osvežene garderobe vesela kapetanka, Nina Žabjek. Presenečenja niso skrivale niti novinke. »Navdušene smo nad garderobo, v kateri se res počutimo domače. Prostor ima posebno energijo, je naše zatočišče in zadnja postaja, na kateri se fokusiramo na tekmice. To, da se v njej dobro počutimo, je zelo pomembno.« je dodala Andrea Lekić.

Dvakratne zmagovalke Lige prvakinj, ki si znova želijo poseči po vrhu Evrope, so kot vzornice marsikatere nadobudne deklice tudi zares njihove superjunakinje.