Kljukica tudi po zadnjem obračunu s Celjankami

Krimovke tudi po predzadnji tekmi v sezoni 2023/24 ostajajo neporažene. V torek, 7. maja, so doma gostile zasedbo Z'dežele in jo ugnale s končnim izidom 35:24. Z devetimi goli je bila tokrat najbolj razpoložena tigrica Betchaidelle Ngombele.

Rokometašice Krima Mercatorja, ki v tej sezoni 1. ženske rokometne lige še ne poznajo poraza, tudi po potrditvi nove domače krone, že 29. v zgodovini kluba, ne popuščajo. Tokrat so na svoji predzadnji tekmi ugnale Celjanke. Srečanje v Areni Stožice je bilo bolj kot ne odločeno že pred pričetkom drugega polčasa, v katerega je ljubljanska zasedba krenila z naskokom desetih zadetkov.

Rezultat je po 60 minutah igre sicer znašal 35:24, najbolj razpoložena tigrica pa je bila Betchaidelle Ngombele z devetimi goli. Enega manj je v svojo statistiko vpisala mlada Elena Erceg (na fotografiji).

Pred Krimovkami je zdaj le še zaključni sprint te sezone. V sredo, 15. maja, bodo v Stožicah gostile Ajdovke, po koncu tekme pa sledi še visok dvig pokala ob novem osvojenem naslovu državnih prvakinj.