Ivanovićevi drugi mandat

Na 15. generalni skupščini vseh ženskih evropskih rokometnih klubov (Women's Forum Club Handball), ki je potekala sočasno z zaključkom svetovnega prvenstva v Španiji, je bilo izvoljeno novo vodstvo. Na mestu podpredsednice je svoj drugi mandat začela športna direktorica RK Krim Mercator, Deja Ivanović.

Predsednik najmočnejšega evropskega klubskega združenja je postal Zsolt Agos Jeney iz madžarskega FCT-ja, podpredsedniško mesto sta si razdelila Ivanovićeva in Thomas Hylle iz danskega Esbjerga. Slovenka je bila v Board WFCH prvič izvoljenja leta 2014, podpredsedniško mesto pa prevzela pred štirimi leti. To je njen drugi mandat na omenjeni poziciji. Obenem so naši športni direktorici, ki so jo leta 2016 imenovali tudi za članico EHF Women’s Handball Board (WHB), teče drugi mandat na omenjeni funkciji, ki deluje v dobro razvoja ženskega rokomenta na vseh ravneh.

Deja Ivanović, športna direktorica RK Krim Mercator»Vidne mednarodne vloge slovenskih športnih delavcev so pohvala za trud, ki ga vlagamo v dobrobit športa kot panoge. V veliko čast mi je, da ostajam v vrhu mednarodnega ženskega rokometa tudi naslednja štiri leta in veselim se vseh izzivov, ki jih bo prihodnost prinesla. Hvaležna sem, da lahko svojo športno pot  nadgradim na takšen način, s soustvarjanjem ženskega evropskega rokometa.«