Čarobno druženje z otroki Inštituta Zlata pentljica

Čarobni december. Mesec, ko se #KrimovaDruzina spomni vseh lepih trenutkov preteklega koledarskega leta in se ozre proti prihajajočim izzivom. Mesec, ko na vrsto pridejo tudi praznična druženja, za katera običajno ni časa. Mesec veselja, pozitivnih misli in iskric v očeh.
Teh je bilo v ogrevalni dvorani Arene Stožice ogromno v torek, 20. decembra, ko so enega zadnjih treningov rokometašic Krima Mercatorja v letu 2022 obiskali otroci Inštituta Zlata pentljica. Mali junaki in junakinje so se tokrat s pomočjo Krimovk naučili nekaj rokometnih veščin in se v sproščenem prazničnem vzdušju nadvse zabavali. Tudi lepih želja ob koncu koledarskega leta ni manjkalo.
Rokometašice Krima Mercatorja se bodo po krajšem prazničnem premoru na evropski parket vrnile v nedeljo, 8. januarja. Ob 16.00 bodo v Hali Tivoli gostile nemški Bietigheim.
Najmlajši onkološki bolniki so tigrice sicer spoznali že na začetku sezone. Na prvi domači evropski tekmi, ko si je Krimova družina v znak podpore otrokom obolelim za rakom nadela zlate pentljice, so jih pospremili na parket Arene Stožice, na koncu pa v dar prejeli Krimovo dobro vilo. Da bi jim izpolnila vse skrite želje.