Aktualne evropske prvakinje naslednja ovira v Ligi prvakinj

Pred rokometašicami Krima Mercatorja je vrhunec evropske sezone. Po devetih letih so se znova uvrstile med osem najboljših ekip v Ligi prvakinj. Prvi četrtfinalni obračun jih čaka v nedeljo, 1. maja, ob 14.00 v ljubljanskih Stožicah, povratni dvoboj pa bo na sporedu v soboto, 7. maja.

Krimovke so se z Norvežankami v tej sezoni dvakrat že pomerile. V skupinskem delu so najprej zabeležile tesen poraz na domačem parketu, prekratke so bile le za gol (26:27). Takrat je bila v modrem dresu najbolj razpoložena Tjaša Stanko, ki je dosegla šest golov, v vratih pa se je z 18 obrambami izkazala Barbara Arenhart. Izbranke Nataše Derepasko so nato na gostovanju klonile z višjo razliko (20:37), Katarina Krpež-Šlezak pa je zabila sedem golov.

Krimovke popravna izpita čakata v maju. Če jim uspe ”preskočiti” aktualne evropske prvakinje, si bodo zagotovile vstopnico za zaključni turnir najboljše četverice, ki bo v tej sezoni potekal v Budimpešti. Na poti do velikega uspeha bodo potrebovale tvojo pomoč, zato si zagotovi svojo vstopnico in jih v nedeljo, 1. maja, pridi v Stožice.

Vstopnice najdeš s klikom na povezavo TUKAJ.