Adžić: »Lahko izločimo ekipo, ki cilja na sam evropski vrh.«

Krimovke se bodo za mesto v četrtfinalu pomerile z CSM Bucuresti. Prva tekma bo v soboto, 16. marca, ob 18. uri v Areni Stožice, povratna pa 24. marca (16:00) v romunski prestolnici.

V soboto, 17. februarja, ob približno 19.30 je postalo jasno, da so si rokometašice Krima Mercatorja že četrto sezono zapored priborile svoje mesto v Play-Offu EHF Lige prvakinj! Slabih 24 ur pozneje pa so dobile še svoje tekmice v nadaljnjem krogu najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. To bodo rokometašice romunske CSM Bucuresti.

Prva tekma bo v soboto, 16. marca, ob 18.00 v Areni Stožice. Vstopnice so že na voljo TUKAJ.

»Ekipa Bukarešte je po imenih tista, ki si zagotovo zasluži zaključni turnir. V skupinskem delu so imele veliko težav s poškodbami glavnih igralk, zdaj pa se počasi vračajo v igro. V Play-Offu bodo verjetno kompletne,« je svoje prve misli zbral glavni strateg Dragan Adžić in dodal: »Tekmice dobro poznamo. Z njimi v zadnjih dveh letih dobro sodelujemo, med poletjem smo skupaj trenirali v Ljubljani.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RK Krim Mercator (@rkkrim)

Prva medsebojna tekma bo v soboto, 16. marca ob 18. uri odigrana prav v naši prestolnici (vstopnice so že na voljo TUKAJ), povratno srečanje pa v romunski Bukarešti v nedeljo, 24. marca ob 16. uri.

Adžić se zaveda, da je pred Krimovo družino zahtevna naloga, a optimistično zre proti naslednjima dvema tekmama: »Verjamem, da smo na koncu lahko boljši. Lahko naredimo dober rezultat in izločimo ekipo, ki cilja na sam evropski vrh.«