Z Amelie Goudjo sporazumno prekinili pogodbo

Rokometni klub Krim Mercator in igralka Amelie Goudjo, sta sklenila dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe. Obe strani sta pogodbo o sodelovanju sklenili v juliju 2014. Na začetku sezone, je igralko spremljala smola s poškodbami, zato ekipi ni morala pomagati, na stopnji, ki bi si jo sama želela. Igralka je v klub prinesla veliko znanja, tako na igrišču kot zunaj njega in je bila v pomoč predvsem mladim igralkam. Tudi zaradi tega klub do igralke goji visoko stopnjo spoštovanja.

Amelie je pokazala veliko izkušenj in opravila pomembno vlogo pri izpolnitvi letošnjega cilja v Ligi prvakinj. Krimovke so postale edina slovenska ekipa, ki je v najvišjem evropskem tekmovanju napredovala v naslednji krog tekmovanja. Po zaključku letošnje evropske sezone primarna tekmovalna cilja postajata osvojitev državnega in pokalnega prvaka, ki v prihodnje zagotavljata nove evropske izzive.

Klubsko vodstvo in igralka, sta po zadnjem sestanku prišla do zaključka, da podaljšanje pogodbe za sezono 2015/16 ne bi bilo v interesu obeh strani. Čeprav je igralka pokazala veliko znanja in izkušenj, se njen stil igre in igra, ki jo želi gojiti Krim v prihodnosti preveč razlikujeta, zato smo skupaj prišli do zaključka, da predčasno sporazumno zaključimo sodelovanje.