V prihodnjo sezono tudi s kapetanko reprezentance

Pred zadnjimi tekmami letošnje sezone smo z mislimi že pri naslednji. Že v letošnji sezoni je priložnost dobilo veliko slovenskih rokometašic, v prihodnji sezoni pa si želimo delo še nadgraditi. Z veseljem sporočamo, da smo podpisali pogodbo s kapetanko slovenske reprezentance, Nino Jeriček.

Nina je v preteklosti že izkazala zaupanje Krimu, saj je izpostavila, da bi doma zaigrala samo za Krim. V zadnjih sezonah je igrala za francoski Nimes, v prihodnji sezoni pa bo oblekla dres naj uspešnejše slovenske ekipe. Nina zna zaigrati na zunanjih položajih, odlično pa se znajde tudi v obrambi, ki jo izpostavlja trener in selektor Uroš Bregar.

»Upam, da bomo sestavili lepo ekipo in prišli čim dlje. Če bo možnost, da bomo zaigrali v Ligi prvakinj, če ne, da pridemo v Evropi do konca. Pred koncem kariere si želim več časa preživet z domačimi, zato mi v  tem trenutku mi najbolj ustreza Krim,« je ob podpisu dejala Nina.

Pogodbo je podaljšala tudi znamenita slovenska vratarka Sergeja Stefanišin. O njenih zaslugah ni potrebno izgubljati besed, tudi v letošnji sezoni je večkrat pokazala svoje mojstrstvo.

»Zelo sem zadovoljen z podpisom, saj bo Nina s svojimi izkušnjami pripomogla ekipi. Njen prihod je bil želja že pred leti, saj predstavlja velik doprinos tudi kot kapetanka reprezentance. Sergeja je z igrami v prvi polovici letošnjega leta dokazala svoje znanje, zato sem zelo zadovoljen, da smo z njo podaljšali sodelovanje,« je o Nini in Sergeji dejal trener Uroš Bregar.