V Ljubljani kmalu tudi zlati Francozinji

Krimovke so po novem tednu priprav, ko je v igri tudi žoga, z mislimi že pri naslednjih tekmicah pripravljalnega obdobja za tekmovalno sezono 2021/22. V sredo ob 17.30 uri jih čakajo rokometašice hrvaške Podravke.

Prihodnji teden bo imel trener Uroš Bregar na voljo celotno ekipo, saj se vračajo tudi tiste posameznice, ki so na olimpijskih igrah v Toku branile barve svojih držav, med njimi tudi zlati Allison Pineau, sicer prva strelka finala s sedmimi zadetki in Oceane Sercien Ugolin, ki je k zmagi Francije dodala dva natančna strela na gol ruskih tekmic. Izkušnje olimpijk bodo v 27. zaporedni sezoni v Evropi za ekipo več kot dobrodošle.

»Nestrpno že pričakujemo, da se celotna ekipa zbere in obenem komaj čakamo, da se sezona začne,« je strnil misli strateg tigric, ki skupaj s strokovnim štabom že zbira informacije o tekmicah, ki jih to jesen čakajo v Evropi. Prvi test sledi 12. septembra na Švedskem.

Pred Ligo prvakinj ekipo čaka še vsakoletni ‘trening-kamp’ z Budučnostjo, Memorial Josipa Samaržije – Bepo ter odhod v Balatonboglar na Madžarsko. September bo tudi v znamenju superpokalne tekme proti Ajdovkam.