V četrtfinalu Pokala Slovenije proti Mlinotestu Ajdovščini

Rokometna sezona se je ponovno razživela, pred rokometašicami Krima Mercatorja je odločilni konec tedna v boju za napredovanje v Delo EHF Ligi prvakinj, danes so izvedele še ime nasprotnika v četrtfinalu Pokala Slovenije. Za uvrstitev na zaključni turnir se bodo pomerile proti ajdovskemu Mlinotestu.

Pokalno tekmovanje se je v celotni nazadnje odvilo v sezoni 2018/2019, ko so ljubljanske rokometašice po zmagi proti Krki že 26. dvignile pokal za najboljšo ekipo. Primorska zasedba je v sezoni 2016/2017 osvojila tretje mesto, še sezono prej je izgubila ravno proti Krimu Mercatorju.

Ajdovke imajo v državnem prvenstvu ob treh odigranih tekmah več dve točki prednosti pred Krimovkami. Ekipi sta se nazadnje pomerili v 7. krogu, ko so ljubljanske rokometašice slavile zmago z rezultatom 38:26. Predviden termin igranja pokalnih tekem je sreda, 23. oktober.

ČETRTFINALNI PARI POKALA SLOVENIJE

ŽRK Branik Maribor : ŽRK Ptuj
ŽRK Z’dežele : ŽRK Trgo ABC Izola
ŽRK Mlinotest Ajdovščina : RK Krim Mercator
ŽRK Sava Kranj : RK Zelene Doline Žalec

Krimovke vabijo! V nedeljo za napredovanje dovolj zmaga ali remi

Ljubljanske rokometašice imajo pred zadnjo tekmo skupinskega dela Delo EHF Lige prvakinj dve točki prednosti pred švedskim Sävehofom. Za napredovanje v dodatno razigravanje jim tako zadostujeta zmaga ali neodločen rezultat! Omejeno število vstopnic je že v prodaji na spletnem mestu mojekarte.si! Tekma se bo v nedeljo, 20. februarja, začela ob 14. uri!