Tamara Mavsar med tigricami še dve sezoni

Tamara Mavsar tudi v bodoče ostaja Krimovka, saj je z matičnim klubom podaljšala pogodbo za dve sezoni! V dresu Krima Mercatorja bo tako nastopala do konca sezone 2025/26.

Kljub temu da se je dogajanje na evropskem klubskem parketu s svetovnim prvenstvom za nekaj tednov prekinilo, pa je v Krimovi družini drugače. Pogledi so že usmerjeni naprej – proti novim evropskim tekmam in tudi proti prihodnji evropski sezoni, ko bo morala biti ekipa znova najbolj močna. Zato je prav, da v njenem domačem klubu ostane Tamara Mavsar, ki je sodelovanje podaljšala do konca sezone 2025/26.

»Veseli me, da sem z matičnim klubom podaljšala sodelovanjem še za dve sezoni. Igrati pred domačimi navijači je zame nekaj najlepšega. Odločitev zato res ni bila zahtevna, saj si vsi skupaj želimo izpolniti isti cilj oziroma sanje, katerim pa upam, da se približamo ali jih izpolnimo že letos,« je on podpisu pogodbe dejala Tamara Mavsar.

Priljubljena Tami je v Ljubljani igrala vse od leta 2001. Takrat je s trdim delom, ki jo spremlja skozi vso njeno kariero, prvič predstavila evropski sceni in si v članski zasedbi nadela tudi kapetanski trak. Leta 2016 je prvič zaigrala v tujini – v makedonskem Vardarju, kasneje pa še v madžarskem Siófoku.

Otrok Krimove družine je po vrnitvi v Ljubljano zdaj podaljšal sodelovanje še za dve sezoni, do konca sezone 2025/26. Ekipa aktualnih slovenskih državnih prvakinj bo tako tudi v prihodnje temeljila na domačih igralkah.