Tamara in Elizabeth kandidatki za EHF All Star!

EHF je  drugo leto zapored pripravila glasovanje za najboljšo postavo letošnje sezone Lige prvakinj. Pripravili so seznam 45 rokometašic in pet trenerjev, med katerimi pa sta tudi naši Elizabeth Omoregie in kapetanka Tamara Mavsar.

Po pet kandidatk je izbranih v vsaki kategoriji, predstavljajo 18 držav iz 12 klubov. Kapetanka Tamara Mavsar je kot prva predlagana na položaju levega krila, Elizabeth Omoregie kandidira za najboljšo mlado rokometašico. Izbor najboljše mlade rokometašice letos poteka prvič in zajema vse rokometašice rojene po letu 1992, Elizabeth, ki je rojena v letu 1996,  ima tako še kar nekaj sezon možnost biti najboljša v tej kategoriji!

Dejstvo, da se je Rokometni klub Krim Mercator, kot edina slovenska ekipa uspel uvrstiti v nadaljnje tekmovanje najmočnejšega evropskega tekmovanja in ob tem prejel tudi dve nominaciji za najboljši posameznici nas navdaja z velikim zadovoljstvom in daje elan za nadaljnje delo.

Prosimo vas, da kliknete na povezavo in glasujete za najboljše rokometašice in trenerje. Za glasovanje ne potrebujete registracije. Glasovanje bo potekalo do nedelje, 3. maja, najboljše posameznice pa bodo predstavili na zaključnem turnirju, ki bo v Budimpešti potekal 9. in 10. maja.