Sobota in nedelja za zaključek Pokala Slovenije

Na sedežu Rokometne zveze Slovenije je bilo danes znova živahno. Na tiskovni konferenci so se zbrali predstavniki Ajdovščine, Krke, Zagorja in seveda našega kluba. Beseda je tekla o zaključnem turnirju Pokala Slovenije, ki ga bomo konec tedna gostili v dvorani na Kodeljevem.

Pred polfinalnimi preizkušnjami, ki bodo potekale v soboto, 26. marca je nekaj pričakovanja pred tekmo predstavil tudi naš trener in selektor reprezentance Uroš Bregar. Cilj je seveda ohraniti pokalno lovoriko in jo pustiti tam kjer je najraje, trener ob tem ni pozabil, da bo na tej poti potrebno najprej slaviti proti Krki, nato pa še proti Ajdovščini ali Zagorju.

Zaključni turnir se bo s prvo polfinalno tekmo, v kateri bodo naše nasprotnice Novomeščanke, začel ob 15:30. Zagorje in Ajdovščina bosta drugo polfinalno tekmo začela ob 18. uri. V nedeljo bodo, kot je v navadi pred evropskimi srečanji, dopoldne odprle najmlajše rokometašice. Tekmi za tretje mesto ob 15:30, bo ob 18. uri sledilo še veliko finale, ki si ga boste lahko ogledali tudi na RTV Slovenija 2.

Vabljeni torej v soboto in nedeljo na tekme Pokala Slovenije, ki vas zagotovo ne bodo razočarale. Se vidimo v soboto, na prvi polfinalni tekmi ob 15:30! Gremo Krim!

polfinale, sobota, 26. marec:
15:30 ŽRK Krka – RK Krim Mercator
18:00 RK Zagorje – ŽRK Mlinotest Ajdovščina

nedelja, 27. marec:
15:30 tekma za 3. mesto
18:00 finale (prenos na RTV Slo 2)