Predčasni konec tudi za vse mlajše selekcije

Po predčasnem zaključku obeh najmočnejših domačih članskih tekmovanj, je pričakovana odločitev Združenja rokometnih klubov tekmovanja mladih dokončno ustavila tudi tekmovanje mladih. Državnih prvakinj ne bo, bosta pa v prihodnji sezoni še povečani prva mladinska in prva kadetska liga.

Mladinska bo namesto zdajšnjih šest, štela osem ekip. V kadetski kategoriji pa se bo med seboj pomerilo 12 ekip. Pri mladinkah bo prvemu delu sledila še končnica od 1. do 4. mesta in od 5. do 8. mesta.

Še enkrat bi želeli poudariti, da je zdravje vseh naših rokometašic, trenerjev in ostalih odgovornih na prvem mestu. Vse deležnike našega kluba – rokometašice, trenerje, starše in vse ostale podpornike našega kluba prosimo, da tudi sami poskrbijo za lastno zdravje in posledično zdravje ostalih, da bomo tudi v tem obdobju pozitiven zgled ostalim.

Mlade rokometašice (in po želji tudi starši) naj bodo v kontaktu s svojimi trenerji glede vzdrževanja splošne telesne kondicije v tem obdobju, kot tudi za vsa morebitna ostala vprašanja. Z željo in ciljem, da bomo pripravljeni na nove športne podvige in prijetna druženja takoj, ko bo to mogoče.

Ostanimo zdravi!