Po nedeljskem kosilu na navijaško poslastico v Stožice

V nedeljo, 17. septembra, ob 14.00 se tigrice vračajo v Areno Stožice! Poleg rokometnega spektakla pred tekmo pripravljamo tudi pravo navijaško doživetje za celotno družino, obarvano s številnimi izzivi, zabavo ter nagradnimi igrami. Tega ne gre zamuditi!

Krimovke so v novo sezono, že 29. zaporedno med evropsko elito, vstopile z visoko zmago nad poljskim Zagłębie Lubinom. Naj se zmagovalni niz nadaljuje tudi na domačih tleh. Ob podpori naših zvestih navijačev!

Dogajanje s pestrim programom v navijaški coni se pred Areno Stožice pričenja že v nedeljo ob 12.00.

Nedeljsko dogajanje se bo pred Areno Stožice začelo že opoldne. Po zgodnjem nedeljskem kosilu vam Krimova družina zagotavlja pravo rokometno poslastico med tigricami in danskim Esbjergom. Sicer z uradnim začetkom ob 14.00, se bo pa dogajanje v navijaški coni začelo že dve uri prej, ob 12.00.

Preizkus rokometnih veščin za bogate nagrade. Mamljivo, kajne?

Dobra glasba in nasmejani moderator bosta poskrbela, da bosta že tako zabavno streljanje na gol in tekmovanje v najhitrejšem metu še zabavnejša. Z dobro hrano in osvežilno pijačo bo poskrbljeno tudi za navijače – da si bodo nabrali novih moči pred evropskim obračunom. Manjkalo pa ne bo niti nagrad naših zvestih sponzorjev.

Glavna nagrada nedeljskega dne bo bon Mercatorja v vrednosti 200 €, za katerega se bosta med polčasom tekme pomerili dve družini.

Osrednja nagrada nedeljskega dne bo bon Mercatorja v vrednosti 200 €, za katerega se bosta med polčasom tekme pomerili dve družini. Prijave bomo pobirali v navijaški coni pred začetkom tekme.

Vstopnice za nedeljski obračun, ki se pričenja ob 14.00, so na voljo TUKAJ. Po ugodni ceni (5 €) pa bodo na voljo tudi v nedeljo na blagajni Arene Stožice, ki se bo odprla ob 12.30.