Predsedniki

Rokometni klub Krim, ki je bil ustanovljen leta 1984 je imel v svoji zgodovini sedem predsednikov oz. enega podpredsednika. 

Zoran Janković, častni predsednik in župan Mestne občine Ljubljana:

Petnajst nepozabnih let me veže s Krimom, kjer sem našel izziv in upanje, sanje, pogum in zmago. Skupaj z ekipo smo doživeli solze in smeh. Začeli smo v jaslih, se uspešno postavili na noge in nato rasli vse do fakultete, kjer smo vztrajnost in predanost okronali z rokometnim doktoratom. Verjeli smo v uspeh in samozavestno posegli po zvezdah. Večkrat smo dokazali, da smo lahko najboljši. Na naši poti so nas zvesto spremljali mnogi, ki so prav tako verjeli – v nas in z nami, nas bodrili in se z nami veselili.

Zoran Janković (župan Mestne občine Ljubljana) - predsednik kluba med leti 1992-1997, danes pa častni predsednik kluba.

Obdobja, polnega lepih doživetij, ne bi bilo brez poguma in odločnosti Cvete Benet, ki je z optimizmom poskrbela za prve korake kluba. Krivci za poraze in zmage, ki smo jih nizali na naši poti, so bili zmeraj trenerji, največji pečat so s svojim delom naredili: Marta Bon, ki je iz šolske ustvarila profesionalno ekipo, Vinko Kandija, ki je upal sanjati o Evropi, in Tone Tiselj, s katerim smo Evropo pokorili. K uspehu so nedvomno prispevali tudi profesionalni sodelavci kluba, ki so se morali dokazati, preden so napredovali. Med njimi tudi Damijan in Jure, ki sta ob Krimu odraščala, krepila občutek za odgovornost in nesebično prispevala k razvoju kluba. Hvala Tini, Blažu in Marjanu, ki so skrbeli za igralke. Največja zahvala gre prav njim, mojim zlatim puncam, ki so mi prinesle toliko veselja in celo solze sreče. Morda ni prav izpostavljati le nekaterih, pa vseeno iz spomina ni mogoče izbrisati nastopov Tanje Polajnar, Branke Mijatović, Deje Doler, Tanje Oder, Nataše Derepasko, Luminite Dinu, Simone Šturm, Anje Frešer, Ljudmile Bodnieve, Marine Vergelyuk, Olge Čečkove ter drugih. Hvala vsem in vsaki posebej, bile ste izjemne. Ne nazadnje, hvala vsem navijačem, ki so z nami prepotovali Evropo, hvala sponzorjem, ki so vsa leta podpirali projekt evropskega prvaka.

Vsem, ki danes krojite usodo Krima, iskreno želim, da v prihodnje še presežete obdobje, ki mi je ostalo najbolj v srcu in da z odgovornostjo in ponosom nosite zmagovalni grb Krima.DOSEDANJI PREDSEDNIKI KLUBA:

1984 – 1987: Miran Stanič (predsednik ženske sekcije pri ŠD Krim)
1987 – 1992: Vojka Toni
1992 – 1997: Zoran Janković
1997 – 2006: Marjan Doler (kot podpredsednik)
2006 – 2009: Peter Zavrl
2009 – 2014: Bojan Petan
2014 – 2019: Goran Bojović
2019 – danes: Iztok Verdnik

2x evropski prvak

28x državni prvak

28x pokalni prvak