Krimovci

Organizirana skupina navijačev – Krimovci, ki na tekmah spodbujamo igralke Rokometnega kluba Krim Mercator, vabi vse ljubitelje rokometa in kluba Krim Mercator, da se nam pridružijo.

Vabimo vse tiste z obilo dobre volje, ki so pripravljeni na tekmah z glasnim spodbujanjem pomagati igralkam do tekmovalnih uspehov, jih s svojim pozitivnim pristopom nagraditi tudi v trenutkih, ko ne zmagujejo, ki so že pripravljeni družiti s skupino, ki deluje organizirano že tretje leto (nekateri člani že od leta 94), ki so pripravljeni navezati nova prijateljstva, in se utrjujejo na potovanjih, ko ekipa gostuje, da se nam pridružite.

Postani navijač/-ica Krima Mercatorja! Klikni TUKAJ in se nam pridruži.

Društvo Krimovci šteje trenutno 58 članov s plačano članarino. Dosedaj smo klub spremljali na domačih tekmah ter gostovanjih in naj naštejem samo države, v katere smo potovali in doživeli marsikaj lepega: Madžarska, Hrvaška, Srbija, Makedonija, Danska, Španija, Nemčija, Švedska in še kakšna bi se našla.

Povezuje nas družabnost, usklajenost, športno navijanje brez izgredov, predvsem pa ljubezen do rokometa in Kluba Krim.

Vse informacije okoli delovanja, kot tudi pristopno izjavo skupaj s pravili lahko vsi zainteresirani dobite pri predsedniku navijaškega društva Branetu Nosetu (tel. 040 123 510) ali preko elektronskega naslova krimovci@gmail.com. Prav tako lahko izpolnite obrazec na naši spletni strani in se nam pridružite → klikni TUKAJ.

Pridite, poskusite, ne bo vam žal.

Navijaški pozdrav: DEJMO, KRIM!

Predsednik navijaškega društva Krimovci,
Brane Nose

2x evropski prvak

28x državni prvak

28x pokalni prvak